Gaminimas
Sviestą su cukrumi ištrinti mediniu šaukštu iki baltumo.
Kepimo miltelius išmaišyti su grietine, įmušti kiaušinius, suberti miltus, išminkyti tešlą.
Tešlą iškočioti, išspausti formeles. Sausainukus patepti plaktu kiaušinio baltymu, pabarstyti vaniliniu cukrumi ir paprastu cukrumu. Dėti į orkaitę ir kepti iki švelnaus parudavimo.
Skanaus! :)
Paprasti Ingos sausainukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 150 gramų | sviestas |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2 vienetai | kiaušiniai (trynys) |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| šiek tiek | vanilinis cukrus |
| 1 sauja | aguonų |
| 3 stiklinės | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
„Paršiukai“
-
Orandžiniai keksiukai
-
Sausainiai "Žvaigždutė"
-
Migdolų nuga
-
Migdoliniai sausainiai
-
Sausainiai su cukraus glazūra
-
Imbieriniai sausainiai
-
Mini sausainėliai
-
Sausainiai su muskato riešutu
-
Rūtos eglutės
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Paprastuoliai sausainukai
-
Tinginys tarp aguonų
-
Sausainiai su riešutais
-
Burnoje tirpstantys morengai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Smėlinukai
-
Kalėdiniai imbieriniai sausainiai
-
Sausainiai su saldainiukais vaikams
-
Vaikystės skarelės
Paprasti Ingos sausainukai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
150 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trynys,
2 vienetai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Vanilinis cukrus
-
Aguonos,
1 sauja -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminimas
Sviestą su cukrumi ištrinti mediniu šaukštu iki baltumo.
Kepimo miltelius išmaišyti su grietine, įmušti kiaušinius, suberti miltus, išminkyti tešlą.
Tešlą iškočioti, išspausti formeles. Sausainukus patepti plaktu kiaušinio baltymu, pabarstyti vaniliniu cukrumi ir paprastu cukrumu. Dėti į orkaitę ir kepti iki švelnaus parudavimo.
Skanaus! :)
Reklama:
Komentarai (6)
-
aiste
2014-02-20 00:06
Labai skaniai atrodo kaiptik nusirasiau receptacle teks pabandyti
-
(anonimas)
2011-03-02 21:02
Kodėl neparašyta kada dėti aguonas ? :atsiprasau:
-
Vaida
2011-02-28 13:44
labai skaniai gavosi,ivertinau 10 ;-)
-
Inga
2011-02-28 11:03
čia turbūt visų, mėgstančių paprastus gaminius receptas :D ;-)
-
luaeae
2011-02-26 19:22
Cia mano sausainiu receptas :super: :super: :super: :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
