Sausainiai "Šypsenėlės"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 500 gramų | miltai |
| 100 gramų | cukrus |
| 200 gramų | sviestas |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sviestą išlydyti. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti sviestą, viską išmaišyti.
2.
Tuomet suberti miltus ir viska gerai išminkyti. Įdėti 1 h į šaldytuvą.
3.
Ištraukus tešlą formuoti sausainius: formą išspausti apversta stikline bei su įvairiais įrankiais (šakute, šaukšto galu ar kt. figūrėlėm) formuoti veidukus.
4.
Kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Austriški šokoladiniai sausainiai
-
Sausainiai su šokoladu
-
Avižinių dribsnių sausainiai
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Sausainiai su šokoladu
-
Žiedeliai
-
Trapūs sausainiai
-
Šventiniai sausainiai
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
-
Naminiai riestainiukai
-
Sausainiai
-
Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
-
Traškūs šokoladiniai sausainiai
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
„Paršiukai“
-
Mėlynių žvaigždutės
-
Sausainiai su šokoladu
-
Sausainiai su cukraus glazūra
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Sausainiai su varške
Sausainiai "Šypsenėlės"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
500 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išlydyti. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti sviestą, viską išmaišyti.
Tuomet suberti miltus ir viska gerai išminkyti. Įdėti 1 h į šaldytuvą.
Ištraukus tešlą formuoti sausainius: formą išspausti apversta stikline bei su įvairiais įrankiais (šakute, šaukšto galu ar kt. figūrėlėm) formuoti veidukus.
Kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Nikita
2015-05-04 12:10
Kiek vnt sausainiu mazdaug iseina?
-
romena
2015-04-25 12:13
as darariau bet labai skaniai buvo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
