Varškės sausainiai
Porcijų skaičius:
22
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 22
| 200 gramų | margarinas |
| 200 gramų | varškė |
| 2 stiklinės | miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Ant didelės lentelės peiliu sukapojame margariną su miltais. Kai jie pavirsta trupiniais, dedame pertrintą varškę ir grietinę, sumaišyta su soda.Toliau, viską kapojame, kol produktai sulimpa į tešlą.Tešlą atšaldome,tada iškočiojame ir išspaudžiame iš jos 10 cm apvalius gabalėlius.Vienoje lėkštėje išplakame kiaušinį, o į kitą - įberiame cukraus.Tešlos gabalėlius viena puse vilgome į kiaušinio plakinį, o po to į cukrų. Gabalėlius lenkiame per pusę cukrumi į vidų ir dar kartą per pusę. Dedami į kepimo popieriumi ištiestą skardą. Kepame 220 °C temp., kol gražiai pagelsta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
-
Žiedeliai
-
Meduolis su razinomis
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Sausainiai su obuoliais
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Desertinis sausainis Aukselis
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Kalėdinės dėžutės
-
Grybukai
-
Trapi širdelė
-
Sausainiai su mandarinais ir avietėmis
-
Gardūs kokosiniai sausainiukai
-
Mini sausainėliai
-
Susuktukai su moliūgu
-
Šventiniai sausainiai
-
Švilpukai
Varškės sausainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 22
-
Margarinas,
200 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Miltai,
2 stiklinės -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant didelės lentelės peiliu sukapojame margariną su miltais. Kai jie pavirsta trupiniais, dedame pertrintą varškę ir grietinę, sumaišyta su soda.Toliau, viską kapojame, kol produktai sulimpa į tešlą.Tešlą atšaldome,tada iškočiojame ir išspaudžiame iš jos 10 cm apvalius gabalėlius.Vienoje lėkštėje išplakame kiaušinį, o į kitą - įberiame cukraus.Tešlos gabalėlius viena puse vilgome į kiaušinio plakinį, o po to į cukrų. Gabalėlius lenkiame per pusę cukrumi į vidų ir dar kartą per pusę. Dedami į kepimo popieriumi ištiestą skardą. Kepame 220 °C temp., kol gražiai pagelsta.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
