
Salierų padažas žuvies patiekalams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
200 gramų | salierai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krienų užpilas
-
Vanilinis padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Avokado padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Žaliasis padažas
-
Raudonasis padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Padažas – marinatas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Kmynų padažas
-
Pikantiškas sūris
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Padažas "Čili"
-
Pomidorų čatni
-
Vištos kepenėlių paštetas
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Grybų padažas
Salierų padažas žuvies patiekalams
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Salierai,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...