Aguonų kremas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | grietinėlės, 35% |
3 valgomieji šaukštai | aguonų |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
3 valgomieji šaukštai | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
šiek tiek | vanilė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kiaušinių tryniai ištrinami su dalimi cukraus, į juos pamažu supilamas karštas pienas. Kaitinama karšto vandens vonelėje. Kaitinant supilama ištirpinta želatina, dar pakaitinama, vėliau masė ataušinama. Į masę suberiamos išmirkytos sumaltos aguonos, vanilė. Grietinėlė išplakama su likusiu cukrumi, į ją sudedama aguonų pieno masė, išmaišoma. Atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grietinėlės kremas
- Kakavinis kremas
- Silkės užtepėlė
- Tomo sumuštiniai
- Sūrio Fondiu gaminimas
- Vištų kepenėlių paštetas
- Triušio kepenėlių paštetas
- Kiaušinių kremas
- Kremas su uogomis
- Varškės kremas su vaisiais
- Amerikietiškas kavos kremas
- Varškės kremas su apelsinais
- Naminis šokoladinis kremas
- Varškės kremas
- Šaltalankių sviestas
- Vištos kepenėlių paštetas
- Rūkytos žuvies kremas
- Bananinis kremas
- Kežas
- Varškės padažas
Aguonų kremas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
2 stiklinės -
Aguonos,
3 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Vanilė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių tryniai ištrinami su dalimi cukraus, į juos pamažu supilamas karštas pienas. Kaitinama karšto vandens vonelėje. Kaitinant supilama ištirpinta želatina, dar pakaitinama, vėliau masė ataušinama. Į masę suberiamos išmirkytos sumaltos aguonos, vanilė. Grietinėlė išplakama su likusiu cukrumi, į ją sudedama aguonų pieno masė, išmaišoma. Atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...