
Salierai su smegenėlėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
500 gramų | kiaulės smegenys |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Smegenėlės, 2 val. pamirkytos šaltame vandenyje, nuvalomos (neišėmus iš vandens nulupamos plėvės). Tada sudedamos į verdantį vandenį su lauro lapeliais, pipirais, druska ir verdamos apie 6 min. Vėliau išgriebiamos, susmulkinamos, pavoliojamos miltuose, pakepinamos riebaluose ir sukrečiamos ant apkepintų salierų. Ant viršaus uždedami riebaluose pakepinti svogūnai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Smaližių liežuvis
-
Naminiai kotletukai
-
Guliašas su šafranu
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Šašlykai
-
Nugarinė ant grotelių
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Šašlykai gurmanams
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Vasaros šašlykas
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Veršienos šašlykas
-
Kebabas ant iešmo
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Mėsa su apelsinais
-
Basturma
Salierai su smegenėlėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Kiaulės smegenys,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Smegenėlės, 2 val. pamirkytos šaltame vandenyje, nuvalomos (neišėmus iš vandens nulupamos plėvės). Tada sudedamos į verdantį vandenį su lauro lapeliais, pipirais, druska ir verdamos apie 6 min. Vėliau išgriebiamos, susmulkinamos, pavoliojamos miltuose, pakepinamos riebaluose ir sukrečiamos ant apkepintų salierų. Ant viršaus uždedami riebaluose pakepinti svogūnai.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...