Salierai su smegenėlėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | salierai |
| 500 gramų | kiaulės smegenys |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Smegenėlės, 2 val. pamirkytos šaltame vandenyje, nuvalomos (neišėmus iš vandens nulupamos plėvės). Tada sudedamos į verdantį vandenį su lauro lapeliais, pipirais, druska ir verdamos apie 6 min. Vėliau išgriebiamos, susmulkinamos, pavoliojamos miltuose, pakepinamos riebaluose ir sukrečiamos ant apkepintų salierų. Ant viršaus uždedami riebaluose pakepinti svogūnai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Zrazai
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Nugarinė ant grotelių
-
Kaukazo šašlykai
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Garfildo lazanija
-
Keptos kepenėlės
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Aštrūs mamos kotletukai
Salierai su smegenėlėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Kiaulės smegenys,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Smegenėlės, 2 val. pamirkytos šaltame vandenyje, nuvalomos (neišėmus iš vandens nulupamos plėvės). Tada sudedamos į verdantį vandenį su lauro lapeliais, pipirais, druska ir verdamos apie 6 min. Vėliau išgriebiamos, susmulkinamos, pavoliojamos miltuose, pakepinamos riebaluose ir sukrečiamos ant apkepintų salierų. Ant viršaus uždedami riebaluose pakepinti svogūnai.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
