Saldi vyšnių košė
INGREDIENTAI:
| 1 litras | pasukos |
| 170 gramų | manų kruopos |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 500 gramų | vyšnios (be kaulų) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 20 gramų | vanilinis cukrus |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasukose išverdama manų košė. Į ją įmetama citrinos žievelė, suberiamas vanilinis cukrus ir cukrus. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įdedamas trynys, o kai ji truputį atvėsta — ir išplaktas baltymas. Forma ištepama sviestu ir 3/4 jos užpildoma koše. Ant viršaus sudedama pusė paruoštų vyšnių, ant jų vėl užkrečiama košės, po to vėl dedamos vyšnios ir paskutinis sluoksnis — košės. Vyšnios negausiai apibarstomos cukrumi. Ant viršaus uždėliojama sviesto gabaliukų. Pudingas truputį apkepamas orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Kvietinė košė
-
Bulvių košė su sūriu
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Vaikiška tyrelė
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Bulvių košė su vištiena
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Žirnių tyrė
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Ryžių košė
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Rabarbarų tyrė
-
Manų košės kukuliai
-
Karamelinė košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Porai su ryžiais
-
Kopūstienė su grybais
Saldi vyšnių košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Pasukos,
1 litras -
Manų kruopos,
170 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Vyšnios, be kaulų,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų - Cukrus
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasukose išverdama manų košė. Į ją įmetama citrinos žievelė, suberiamas vanilinis cukrus ir cukrus. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įdedamas trynys, o kai ji truputį atvėsta — ir išplaktas baltymas. Forma ištepama sviestu ir 3/4 jos užpildoma koše. Ant viršaus sudedama pusė paruoštų vyšnių, ant jų vėl užkrečiama košės, po to vėl dedamos vyšnios ir paskutinis sluoksnis — košės. Vyšnios negausiai apibarstomos cukrumi. Ant viršaus uždėliojama sviesto gabaliukų. Pudingas truputį apkepamas orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
