Skani avižinė košė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1.5 stiklinės | avižinių dribsnių |
| 1.5 stiklinės | pienas |
| 1.5 stiklinės | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinos žievelė (malta) |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
| 10 vienetų | graikiniai riešutai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Išvirkite avižinius dribsnius pasūdytame pieno ir vandens mišinyje.
2.
Sutrinkite riešutus.
3.
Sviestą su medumi ištirpinkite keptuvėje, dėkite riešutus. Nuolat maišydami kelias minutes pakepinkite.
4.
Viską sumaišykite su koše, suberkite maltą citrinos žievelę. Galite pateikti su džiovintais vaisiais ar sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Smaližių avižinė košė
-
Karamelinė košė
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Avižinė košė
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Avižinės košės pudingas
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Avižinės košės apkepas
-
Desertinė avižinė košė
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
Skani avižinė košė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avižiniai dribsniai,
1.5 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 stiklinės -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos žievelė, malta,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Graikiniai riešutai,
10 vienetų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite avižinius dribsnius pasūdytame pieno ir vandens mišinyje.
Sutrinkite riešutus.
Sviestą su medumi ištirpinkite keptuvėje, dėkite riešutus. Nuolat maišydami kelias minutes pakepinkite.
Viską sumaišykite su koše, suberkite maltą citrinos žievelę. Galite pateikti su džiovintais vaisiais ar sirupu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vaida
2015-11-16 10:27
Tikrai skani. Gaila tik riešutų neturėjau. Kitam kartui ;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
