Skani avižinė košė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1.5 stiklinės | avižinių dribsnių |
| 1.5 stiklinės | pienas |
| 1.5 stiklinės | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinos žievelė (malta) |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
| 10 vienetų | graikiniai riešutai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Išvirkite avižinius dribsnius pasūdytame pieno ir vandens mišinyje.
2.
Sutrinkite riešutus.
3.
Sviestą su medumi ištirpinkite keptuvėje, dėkite riešutus. Nuolat maišydami kelias minutes pakepinkite.
4.
Viską sumaišykite su koše, suberkite maltą citrinos žievelę. Galite pateikti su džiovintais vaisiais ar sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Avižinės košės apkepas
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Smaližių avižinė košė
-
Avižinė košė
-
Desertinė avižinė košė
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Karamelinė košė
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Avižinės košės pudingas
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Moliūginė manų košė su citrina
Skani avižinė košė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avižiniai dribsniai,
1.5 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 stiklinės -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos žievelė, malta,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Graikiniai riešutai,
10 vienetų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite avižinius dribsnius pasūdytame pieno ir vandens mišinyje.
Sutrinkite riešutus.
Sviestą su medumi ištirpinkite keptuvėje, dėkite riešutus. Nuolat maišydami kelias minutes pakepinkite.
Viską sumaišykite su koše, suberkite maltą citrinos žievelę. Galite pateikti su džiovintais vaisiais ar sirupu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vaida
2015-11-16 10:27
Tikrai skani. Gaila tik riešutų neturėjau. Kitam kartui ;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
