Morkų ir bulvių košė
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Greita, paprasta ir laaabai skani bulvių košė. Ši morkų ir bulvių košė puikiai tiks prie įvairių kepsnių, troškinių ar kitų pagrindinių patiekalų. Košė labai gardi ir Greita, paprasta ir laaabai skani bulvių košė. Ši morkų ir bulvių košė puikiai tiks prie įvairių kepsnių, troškinių ar kitų pagrindinių patiekalų. Košė labai gardi ir viena. Receptas iš mano blogo: www.lithuanianintheusa.com (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
2 vienetai morkos (didelių)
100 mililitrų pienas
80 gramų sviestas
1 saujelė svogūnų laiškai (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves ir morkas nuskutame, supjaustome į keletą didelių gabalėlių, sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir verdame, kol daržovės suminkštėja. Po to nupilame vandenį ir sutriname daržoves bulvių grūstuvu iki vientisos masės.
2.
Sviestą išlydome mikrobangėje, supilame į košę, pieną pakaitiname mikrobangėje (kaitiname apie 1 min, kol bus karštas) ir supilame į košę. Jei mėgstate skystesnę košę - pieno pilkite daugiau. Viską gerai išmaišome, pagardiname druska pagal skonį, apibarstome svogūnų laiškais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Morkų ir bulvių košė

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Greita, paprasta ir laaabai skani bulvių košė. Ši morkų ir bulvių košė puikiai tiks prie įvairių kepsnių, troškinių ar kitų pagrindinių patiekalų. Košė labai gardi ir ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Bulves ir morkas nuskutame, supjaustome į keletą didelių gabalėlių, sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir verdame, kol daržovės suminkštėja. Po to nupilame vandenį ir sutriname daržoves bulvių grūstuvu iki vientisos masės.

  2. Sviestą išlydome mikrobangėje, supilame į košę, pieną pakaitiname mikrobangėje (kaitiname apie 1 min, kol bus karštas) ir supilame į košę. Jei mėgstate skystesnę košę - pieno pilkite daugiau. Viską gerai išmaišome, pagardiname druska pagal skonį, apibarstome svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų