
2 stiklinės | avižų |
1 litras | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 vienetas | bulvių |
šiek tiek | druska |
Prie avižinės košės paduoti sviestą, saldų pieną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Avižinės košės pudingas
-
Avižinės košės apkepas
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Vaisinė avižinė košė
-
Skani avižinė košė
-
Desertinė avižinė košė
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Karamelinė košė
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Smaližių avižinė košė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
Avižinė košė

- Paruošimo laikas:
-
Avižos,
2 stiklinės -
Vanduo,
1 litras -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Bulvės,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į verdantį vandenį suberti avižines kruopas. Ant lengvos ugnies vis pamaišant virti, kol kruopos suminkštės. Po to, lėtai maišant, sudėti smulkiai sutarkuotą bulvę (bet nebūtina), pavirinti, suberti cukrų, druską ir nukaitus leisti pastovėti kelias minutes, kad košė subrinktų.
Prie avižinės košės paduoti sviestą, saldų pieną.
Komentarai (9)
-
Eleonora
2016-03-23 14:39
Na, šiuo atveju aš labai ne į temą išreikšiu savo pastebėjimus, bet jūsų gramatika vis labiau stebina, komentatoriai.
-
viktoras
2015-06-03 16:25
Aš miekstu šita koše padiejo numesti svori
-
Avizu megejas
2014-02-27 22:11
Supili kruopas i lekstre, uzpili avizines kruopas verdanciu vandeniu, palauki kol praves ir valgai - pats sveikiausias ir paprasciausias variantas!
-
Sandra
2014-01-14 12:33
Labai skani kosyte , mano mazieji ja valgo :)
-
Durnius
2011-04-21 16:01
as nekenciu sittos koses tuoj apsiwemsiu feeeeeeeeee :bloga: be to ji ziauriai sudina nevalgyyyyyyykit !!!!!!!!! :stop: o kas ja valgo tie yra debylaiii
-
(anonimas)
2010-07-15 14:02
%-)
-
Laima
2010-03-21 11:13
Pabandysim :-)