Bulves nulupti ir išvirti.
Išvirtas bulves sugrūsti.
Į bulvių košę įmušti kiaušinius, įmaišyti grietinę, miltus ir druską.
Iš bulvių košės suformuoti nedidelius kukulius.
Sudėti į kepimo skardą ir kepti 30-40 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Bulvių kukulius patiekti su žalumynų salotomis.
Salotos:
agurkus sumaišyti su svogūnu, žalumynais ir grietine. Paskaninti druska.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Bulvių kukuliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | agurkų |
1 sauja | žalumynų |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
1 kilogramas | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Bulvių salotos
-
Grilyje keptos bulvės
-
Pyragas su bulvėmis
-
Vyžos iš bulvių
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Bulvių kotletai
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Čanachai su čiobreliais
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Švilpikai
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Bulvės su sūriu
-
Raganos kepsniukas
-
Bulvių vėdarai
-
Bulvių casserole
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulvių plokštainis su grybais
Bulvių kukuliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
2 vienetai -
Žalumynai,
1 sauja - Druska
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir išvirti.
Išvirtas bulves sugrūsti.
Į bulvių košę įmušti kiaušinius, įmaišyti grietinę, miltus ir druską.
Iš bulvių košės suformuoti nedidelius kukulius.
Sudėti į kepimo skardą ir kepti 30-40 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Bulvių kukulius patiekti su žalumynų salotomis.
Salotos:
agurkus sumaišyti su svogūnu, žalumynais ir grietine. Paskaninti druska.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Evaldas
2014-08-29 17:00
Ziauriai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...