
Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
180 gramų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani manų košė
-
Skani bulvių košė
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepti obuoliai
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Žirnienė su grybais
-
Manų košė su riešutais
-
Bulvių košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Manų košės kukuliai
-
Rytietiškas rizotas
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Saldi makaronų košė
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Vaikiška tyrelė
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Grikių rizotas
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Grikių košė su daržovėm
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...