
Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
180 gramų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kvietinė košė
-
Citrininiai ryžiai
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Avižinė košė
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Bulvių košė su sūriu
-
Lietuviška kopūstienė
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Žirnių tyrė
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Grikiai termose
-
Grikių rizotas
-
Grikių plovas su vištiena
-
Ryžių košė su cukinija
-
Puri ryžių košė
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...