
Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
180 gramų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Porai su ryžiais
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Manų apkepas su razinomis
-
Desertinė grikių košė
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Kepti ryžiai
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Skani grikių košė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Kukurūzų košė
-
Kvietinė košė
-
Karamelinė košė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Skani grikių košė
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...