Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
| 12 vienetų | bulvių |
| 180 gramų | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Moliūginė košė
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Skani avižinė košė
-
Rytietiškas rizotas
-
Bulvių košė su sūriu
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Kepti ryžiai
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Žirnių tyrė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Graikiškos bulvės
-
Pieniška ryžių košė
-
Porai su ryžiais
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Obuolių košė
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
