Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
| 12 vienetų | bulvių |
| 180 gramų | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kukuliai
-
Sauliaus manų košė
-
Kukurūzų košė
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Manų košė su vaisiais
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Moliūginė košė
-
Skani avižinė košė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Karamelinė košė
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Ryžių košė
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Grikių košė su grybais
-
Linksmoji bulvių košė
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Desertinė avižinė košė
-
Morkų ir bulvių košė
-
Bulvių košė su varške
-
Grikiai su vištiena
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
