
Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
180 gramų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Smaližių avižinė košė
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Desertinė grikių košė
-
Virti žirniai
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Bulvių košė su sūriu
-
Žirnių tyrė
-
Avižinės košės apkepas
-
Bulvių kukuliai
-
Manų košė su riešutais
-
Manų košės kukuliai
-
Bulviškienė
-
Avižinės košės pudingas
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...