
Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
180 gramų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulvių košė su grybais
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Grikių košė su grybais
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Bulvių košė
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Manų košė su vaisiais
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Sauliaus manų košė
-
Desertinė grikių košė
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Ryžių košė
-
Grikiai termose
-
Ryžių košė su cukinija
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...