2 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
5 valgomieji šaukštai | vanduo |
300 gramų | ryžiai |
50 gramų | razinos |
2 vienetai | obuoliai |
60 gramų | sviestas |
Virti apie 20 minučių. Po to ryžius nusausinti.
Ryžius virti galima ir piene.
Obuolius nuplauti, išvalyti sėklalizdžius ir supjaustyti norimo dydžio skiltelėmis ar griežinėliais.
Keptuvėje ištirpinti sviestą.
Sudėti obuolius, suberti cukrų ir supilti vandenį. Troškinti 6-7 minutes. Razinas nuplauti verdančiu vandeniu.
Į ryžių košę įmaišyti cinamoną, razinas. Ryžių košę patiekti su patroškintais obuoliais.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrininiai ryžiai
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
- Ryžiai su kiaušiniais
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Ukrainietiški ryžiai
- Vištiena su ryžiais
- RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
- Porai su ryžiais
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Pieniška ryžių košė
- Kepti ryžiai
- Ryžių košė su vaisiais
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Puri ryžių košė
- Žirnių tyrė
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vanduo,
5 valgomieji šaukštai -
Ryžiai,
300 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
60 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius užpyliau verdančiu vandeniu. Vandens virš ryžių turi būti nedaugiau kaip 5 cm.
Virti apie 20 minučių. Po to ryžius nusausinti.
Ryžius virti galima ir piene.
Obuolius nuplauti, išvalyti sėklalizdžius ir supjaustyti norimo dydžio skiltelėmis ar griežinėliais.
Keptuvėje ištirpinti sviestą.
Sudėti obuolius, suberti cukrų ir supilti vandenį. Troškinti 6-7 minutes. Razinas nuplauti verdančiu vandeniu.
Į ryžių košę įmaišyti cinamoną, razinas. Ryžių košę patiekti su patroškintais obuoliais.
Skanaus
Komentarai (4)
-
virginia wedgwood
2015-10-12 16:22
kiek si kose turi turi kcal?
-
KG
2015-09-23 14:15
Labai geras ir skanus patiekalas!
-
Neringa
2012-12-24 15:26
Labai skanu.. :myliu:
Tie obuoliukai taip graziai ir skaniai pasitroskino, anksciau niekad nebuvau pagalvojus kad taip galima patroskint. :)
Na mano tik ryziai tokie nelabai isvire gavos, bet sekanti karta manau tobulai pasidarysiu :)