2 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
5 valgomieji šaukštai | vanduo |
300 gramų | ryžiai |
50 gramų | razinos |
2 vienetai | obuoliai |
60 gramų | sviestas |
Virti apie 20 minučių. Po to ryžius nusausinti.
Ryžius virti galima ir piene.
Obuolius nuplauti, išvalyti sėklalizdžius ir supjaustyti norimo dydžio skiltelėmis ar griežinėliais.
Keptuvėje ištirpinti sviestą.
Sudėti obuolius, suberti cukrų ir supilti vandenį. Troškinti 6-7 minutes. Razinas nuplauti verdančiu vandeniu.
Į ryžių košę įmaišyti cinamoną, razinas. Ryžių košę patiekti su patroškintais obuoliais.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Vištiena su ryžiais
- Ukrainietiški ryžiai
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Citrininiai ryžiai
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Ryžiai su kiaušiniais
- Pieniška ryžių košė
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Ryžių košė su vaisiais
- Kepti ryžiai
- Porai su ryžiais
- RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
- Melionų- manų košė
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vanduo,
5 valgomieji šaukštai -
Ryžiai,
300 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
60 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius užpyliau verdančiu vandeniu. Vandens virš ryžių turi būti nedaugiau kaip 5 cm.
Virti apie 20 minučių. Po to ryžius nusausinti.
Ryžius virti galima ir piene.
Obuolius nuplauti, išvalyti sėklalizdžius ir supjaustyti norimo dydžio skiltelėmis ar griežinėliais.
Keptuvėje ištirpinti sviestą.
Sudėti obuolius, suberti cukrų ir supilti vandenį. Troškinti 6-7 minutes. Razinas nuplauti verdančiu vandeniu.
Į ryžių košę įmaišyti cinamoną, razinas. Ryžių košę patiekti su patroškintais obuoliais.
Skanaus
Komentarai (4)
-
virginia wedgwood
2015-10-12 16:22
kiek si kose turi turi kcal?
-
KG
2015-09-23 14:15
Labai geras ir skanus patiekalas!
-
Neringa
2012-12-24 15:26
Labai skanu.. :myliu:
Tie obuoliukai taip graziai ir skaniai pasitroskino, anksciau niekad nebuvau pagalvojus kad taip galima patroskint. :)
Na mano tik ryziai tokie nelabai isvire gavos, bet sekanti karta manau tobulai pasidarysiu :)