Lęšių ir ryžių pikantiška košė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai
4 skiltelės česnakas
5 vienetai morkos
1 vienetas svogūnai
1 stiklinė lęšiai
1 stiklinė ryžiai
šiek tiek druska
1 vienetas jalapenai ((nebūtina))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pirštus galima nusikramtyti!

Jei nemėgstate aštriai, galite Jalapeno pipirus keisti raugintais agurkėliais.

Užvirinti vandenį, įberti druskos, įpilti aliejaus, supilti lęšius su ryžiais. Išvirus galite palikti išbrinkti.
Supjaustyti smulkiai svogūną, sutarkuoti stambiai morkas ir kepti ant aliejaus. Kai aliejaus lieka vos vos dar paskrudinti morkytes ir svogūną, suberkita pjaustytus jalapenus, česnaką, prieskonius. Į morkas supilkite kruopas ir kartu ant ugnies patroškinkite.
Viskas! Galima pasidaryti ir garnyrą iš cukinijos, češnako, ciberžolės, baziliko. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lęšių ir ryžių pikantiška košė

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pirštus galima nusikramtyti!

Jei nemėgstate aštriai, galite Jalapeno pipirus keisti raugintais agurkėliais.

Užvirinti vandenį, įberti druskos, įpilti aliejaus, supilti lęšius su ryžiais. Išvirus galite palikti išbrinkti.
Supjaustyti smulkiai svogūną, sutarkuoti stambiai morkas ir kepti ant aliejaus. Kai aliejaus lieka vos vos dar paskrudinti morkytes ir svogūną, suberkita pjaustytus jalapenus, česnaką, prieskonius. Į morkas supilkite kruopas ir kartu ant ugnies patroškinkite.
Viskas! Galima pasidaryti ir garnyrą iš cukinijos, češnako, ciberžolės, baziliko. Skanaus.

Reklama:

Komentarai (5)


  • Jonas 2015-09-22 19:08

    Labai skani. Tik as pakeiciau jelopena kukuruzais ir dadejau sauksteli medaus ir sviesto. Super.


  • alina 2015-08-11 11:06

    O pirstus galima nusikramtyti del prarasto laiko ir pinigu.


  • Toma 2013-11-11 18:02

    skanu


  • Aiga 2012-01-27 01:06

    Laabai skanu as tik nedejau nei jepanelu nei agurkeliu. Pakepinau svoguna su morkom, sudejau nevirtus ryzius ir lesius, uzpyliau verdanciu vandeniu ir paviriau ant silpnos ugnies ~ 20min, + pipirai druska ir citrinos sultys. Nem nem


  • Justina 2012-01-08 16:18

    Labai skanu ir labai labai sotu. :super:


Daugiau receptų