šiek tiek | juodieji pipirai |
4 skiltelės | česnakas |
5 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 stiklinė | lęšiai |
1 stiklinė | ryžiai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | jalapenai ((nebūtina)) |
Jei nemėgstate aštriai, galite Jalapeno pipirus keisti raugintais agurkėliais.
Užvirinti vandenį, įberti druskos, įpilti aliejaus, supilti lęšius su ryžiais. Išvirus galite palikti išbrinkti.
Supjaustyti smulkiai svogūną, sutarkuoti stambiai morkas ir kepti ant aliejaus. Kai aliejaus lieka vos vos dar paskrudinti morkytes ir svogūną, suberkita pjaustytus jalapenus, česnaką, prieskonius. Į morkas supilkite kruopas ir kartu ant ugnies patroškinkite.
Viskas! Galima pasidaryti ir garnyrą iš cukinijos, češnako, ciberžolės, baziliko. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Kukurūzų košė
- Silkė su manų koše
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Kvietinė košė
- Sorų kruopų košė
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Perlinių kruopų košė
- Kukurūzų kruopų košė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Saldi makaronų košė
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Keksiukai su riešutais
- Biri perlinių kruopų košė
- Ruginė košė
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Silkės salotos
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Morkos,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lęšiai,
1 stiklinė -
Ryžiai,
1 stiklinė - Druska
-
Jalapenai, (nebūtina),
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pirštus galima nusikramtyti!
Jei nemėgstate aštriai, galite Jalapeno pipirus keisti raugintais agurkėliais.
Užvirinti vandenį, įberti druskos, įpilti aliejaus, supilti lęšius su ryžiais. Išvirus galite palikti išbrinkti.
Supjaustyti smulkiai svogūną, sutarkuoti stambiai morkas ir kepti ant aliejaus. Kai aliejaus lieka vos vos dar paskrudinti morkytes ir svogūną, suberkita pjaustytus jalapenus, česnaką, prieskonius. Į morkas supilkite kruopas ir kartu ant ugnies patroškinkite.
Viskas! Galima pasidaryti ir garnyrą iš cukinijos, češnako, ciberžolės, baziliko. Skanaus.
Komentarai (7)
-
Jonas
2015-09-22 19:08
Labai skani. Tik as pakeiciau jelopena kukuruzais ir dadejau sauksteli medaus ir sviesto. Super.
-
alina
2015-08-11 11:06
O pirstus galima nusikramtyti del prarasto laiko ir pinigu.
-
Toma
2013-11-11 18:02
skanu
-
Aiga
2012-01-27 01:06
Laabai skanu as tik nedejau nei jepanelu nei agurkeliu. Pakepinau svoguna su morkom, sudejau nevirtus ryzius ir lesius, uzpyliau verdanciu vandeniu ir paviriau ant silpnos ugnies ~ 20min, + pipirai druska ir citrinos sultys. Nem nem
-
Justina
2012-01-08 16:18
Labai skanu ir labai labai sotu. :super: