
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
8 vienetai | bulvių |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
20 gramų | sviestas |
0.5 stiklinės | pienas |
250 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | kiaulienos šoninė (rukyta) |
šiek tiek | prieskoniai (bulvėms) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite sviestą, supilkite pieną ir sugrūskite košę. 2/3 košės sumaišykite su tarkuotu sūriu ir sukrėskite į riebalais išteptą skardą. Pievagrybius apkepkite su supjaustyta šonine ir sudėkite ant košės. Likusią jos dalį sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite ant pievagrybių norimą raštą. Kepkite orkaitėje apie 20-30 minučių. Patiekite su marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kugelis
-
Bulvių plokštainis
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulvių casserole
-
Skanu ir greita
-
Bulvių ir faršo apkepas
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
-
Bulvių pica
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Bulvių apkepas su vištienos faršu
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Bulvių apkepas
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Bulvinis pyragas
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Bulvių ir kamambero apkepas
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
8 vienetai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Kiaulienos šoninė, rukyta,
100 gramų - Prieskoniai, bulvėms
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite sviestą, supilkite pieną ir sugrūskite košę. 2/3 košės sumaišykite su tarkuotu sūriu ir sukrėskite į riebalais išteptą skardą. Pievagrybius apkepkite su supjaustyta šonine ir sudėkite ant košės. Likusią jos dalį sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite ant pievagrybių norimą raštą. Kepkite orkaitėje apie 20-30 minučių. Patiekite su marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...