Pievagrybių apkepas su bulvių koše
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 8 vienetai | bulvių |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
| 20 gramų | sviestas |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| 250 gramų | pievagrybiai |
| 100 gramų | kiaulienos šoninė (rukyta) |
| šiek tiek | prieskoniai (bulvėms) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite sviestą, supilkite pieną ir sugrūskite košę. 2/3 košės sumaišykite su tarkuotu sūriu ir sukrėskite į riebalais išteptą skardą. Pievagrybius apkepkite su supjaustyta šonine ir sudėkite ant košės. Likusią jos dalį sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite ant pievagrybių norimą raštą. Kepkite orkaitėje apie 20-30 minučių. Patiekite su marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulvių kepsnys
-
Bulvių ir vištienos apkepas
-
Kugelis su meile
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Bulvinė pica
-
Plikytas kugelis su spirgučiais
-
Bulvių armonikos
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Kugelis
-
Bulvių ir svogūnų apkepas - pyragas
-
Bulvių casserole
-
Bulvių apkepas su vištienos faršu
-
Bulvių plokštainis
-
Plokštainis „Močiutės kugelio prisiminimas“
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Varškės ir bulvių plokštainis
-
Mėsos apkepas
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
8 vienetai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Kiaulienos šoninė, rukyta,
100 gramų - Prieskoniai, bulvėms
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite sviestą, supilkite pieną ir sugrūskite košę. 2/3 košės sumaišykite su tarkuotu sūriu ir sukrėskite į riebalais išteptą skardą. Pievagrybius apkepkite su supjaustyta šonine ir sudėkite ant košės. Likusią jos dalį sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite ant pievagrybių norimą raštą. Kepkite orkaitėje apie 20-30 minučių. Patiekite su marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
