Grikių košė su dešrele ir avokadu
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
5 valgomieji šaukštai grikiai
1 vienetas dešrelės ( pieniškos)
0.25 vieneto avokadų
1 žiupsnelis druska
1 arbatinis šaukštelis sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Išvirti grikius pasūdytame vandenyje.
2.
Ant dar šiltų grikių dėti sviestą, išmaišyti.
3.
Susmulkinti avokadą. Įmaišyti į grikius.
4.
Dešrelę pjaustyti mažomis riekelėmis, bet iki galo neįpjauti, galus sutvirtinti dantų krapštuku - dešrelė tampa gėlytės formos ir pakepti keptuvėje ant sviesto.
5.
Dėti pakepintą dešrelę ant išvirtų grikių su sviestu ir avokadu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Grikių košė su dešrele ir avokadu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išvirti grikius pasūdytame vandenyje.

  2. Ant dar šiltų grikių dėti sviestą, išmaišyti.

  3. Susmulkinti avokadą. Įmaišyti į grikius.

  4. Dešrelę pjaustyti mažomis riekelėmis, bet iki galo neįpjauti, galus sutvirtinti dantų krapštuku - dešrelė tampa gėlytės formos ir pakepti keptuvėje ant sviesto.

  5. Dėti pakepintą dešrelę ant išvirtų grikių su sviestu ir avokadu.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų