Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.

Raugintų kopūstų sriuba su grybais
INGREDIENTAI:
10 gramų | grybai (džiovinti) |
6 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
0.3 vieneto | morkos |
1 vienetas | petražolės |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Daržovių sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Suomiška žuvienė
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Sriuba su makaronais
-
Šamienė
-
Vasariška sriuba
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Bulbienė
-
Špinatų sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Porų sriuba su dešrelėmis
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Trinta aguročių sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Rauginti kopūstai,
6 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1/3 vieneto -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...