Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
INGREDIENTAI:
10 gramų | grybai (džiovinti) |
6 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
0.3 vieneto | morkos |
1 vienetas | petražolės |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta pievagrybių sriuba
- Bananų sriuba
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Daržovių sriubytė "Vasara"
- Tiršta daržovių sriuba
- Žuvienė kitaip
- Grybų sriuba su duona
- Lapienė su mėsa
- Vengriška žuvienė
- Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
- Gurmaniška pomidorų sriuba
- Makaronų sriuba su daržovėmis
- Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
- Prancūziška svogūnų sriuba
- Kinietiška grybų sriuba
- Saldi sriuba su razinomis
- Kiaulpienių sriuba
- Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Šalta ridikėlių sriuba
- Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Rauginti kopūstai,
6 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1/3 vieneto -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...