Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.

Raugintų kopūstų sriuba su grybais
INGREDIENTAI:
10 gramų | grybai (džiovinti) |
6 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
0.3 vieneto | morkos |
1 vienetas | petražolės |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Suomiška žuvienė
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Olandiška salierų sriuba
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Trinta burokelių sriuba
-
Įvairių daržovių sriuba
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Trinta bulvienė
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Rauginti kopūstai,
6 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1/3 vieneto -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...