Raugintų kopūstų sriuba su grybais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
10 gramų grybai (džiovinti)
6 valgomieji šaukštai rauginti kopūstai
0.3 vieneto morkos
1 vienetas petražolės
0.5 vieneto svogūnai
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažas
1 valgomasis šaukštas margarinas
1 valgomasis šaukštas grietinė
šiek tiek druska
šiek tiek sultinys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Raugintų kopūstų sriuba su grybais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų