Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
INGREDIENTAI:
| 10 gramų | grybai (džiovinti) |
| 6 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
| 0.3 vieneto | morkos |
| 1 vienetas | petražolės |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
| 1 valgomasis šaukštas | margarinas |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba
-
Vištienos sriuba su brokoliais
-
Prancūziška žirnienė
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Pomidorų sriuba su faršu
-
Čili sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Meksikietiška sriuba
-
Dietiniai barščiai
-
Pieniška grikių sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Pieniška miltinukų sriuba
-
Pieniška žuvienė
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Soti ir greita sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Rauginti kopūstai,
6 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1/3 vieneto -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
