Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
INGREDIENTAI:
| 10 gramų | grybai (džiovinti) |
| 6 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
| 0.3 vieneto | morkos |
| 1 vienetas | petražolės |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
| 1 valgomasis šaukštas | margarinas |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rumuniška sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Salierų sriuba
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
-
Indiška sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Grybų sriuba su duona
-
Įvairių daržovių sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Juka
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Sriuba su brokoliais
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
-
Petražolių sriuba
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Žirnelių sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Šaltibarščiai
-
Tiršta sūrio sriuba
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Rauginti kopūstai,
6 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1/3 vieneto -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
