Pupeles ir žirnius užmerkiame 5 valandoms ir apverdame. Iš kiaulienos šonkaulių išverdame sultinį. Užpilame kiaulienos šonkaulius 1 litru vandens ir verdame apie 30-35 minutes.
Raugintus kopūstus užpilame sultiniu, įdedame pomidorų padažo, taukų, burokine tarka sutarkuotą morką, pupeles, žirnius. Verdame apie 1 val. pamaišant. Likus 10-15 min. iki pabaigos, suberiame visus nurodytus prieskonius. Patiekiame sriubą su grietine.

Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (galima ir sviestą naudoti) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kvietiniai miltai |
400 gramų | rauginti kopūstai |
500 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
0.5 stiklinės | pupelės |
0.25 stiklinės | žirniai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Sriuba „Minestrone“
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Bananų sulčių sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Šalta bulvių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Taukai (kiaulių), galima ir sviestą naudoti,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Rauginti kopūstai,
400 gramų -
Kiauliena, šonkauliai,
500 gramų -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Žirniai,
1/4 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles ir žirnius užmerkiame 5 valandoms ir apverdame. Iš kiaulienos šonkaulių išverdame sultinį. Užpilame kiaulienos šonkaulius 1 litru vandens ir verdame apie 30-35 minutes.
Raugintus kopūstus užpilame sultiniu, įdedame pomidorų padažo, taukų, burokine tarka sutarkuotą morką, pupeles, žirnius. Verdame apie 1 val. pamaišant. Likus 10-15 min. iki pabaigos, suberiame visus nurodytus prieskonius. Patiekiame sriubą su grietine.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Andrius
2013-10-25 17:37
Kaip tik virimo procese, tik niekur neradau ka daryt su miltais ir svogunu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...