Šaltibarščiai kitaip
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | kefyras |
0.5 litro | pasukos |
1 litras | burokėliai (marinuoti) |
5 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 vienetas | aguročio |
100 gramų | špinatai |
50 gramų | salotos (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į didelį dubenį supilam kefyrą ir pasukas. Supilam burokėlius su visus skysčiu. Dedame smulkintą agurką ir kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Valgove su virtomis bulvėmis. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arbūzinė sriuba
- Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
- Garšvos šaltibarščiai
- Agurkų šaltsriubė
- Obuolių sulčių sriuba
- Arvydo šaltibarščiai
- Žalumynų šaltibarščiai
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Braškynė
- Gaivūs šaltibarščiai
- Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
- Lietuviški šaltibarščiai
- Šaltibarščiai
- Mėlynių sriuba
- Margaritos šaltibarščiai
- Šaltibarščiai
- Žemaitiški šaltibarščiai
- Šalta daržovių sriubytė
- Šaldžiasriubė
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
Šaltibarščiai kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kefyras,
1 litras -
Pasukos,
0.5 litro -
Burokėliai, marinuoti,
1 litras -
Kiaušiniai, kietai virti,
5 vienetai -
Agurotis,
1 vienetas -
Špinatai,
100 gramų -
Salotos, lapai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į didelį dubenį supilam kefyrą ir pasukas. Supilam burokėlius su visus skysčiu. Dedame smulkintą agurką ir kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Valgove su virtomis bulvėmis. Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...