
Šaltibarščiai kitaip
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | kefyras |
0.5 litro | pasukos |
1 litras | burokėliai (marinuoti) |
5 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 vienetas | aguročio |
100 gramų | špinatai |
50 gramų | salotos (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į didelį dubenį supilam kefyrą ir pasukas. Supilam burokėlius su visus skysčiu. Dedame smulkintą agurką ir kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Valgove su virtomis bulvėmis. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta daržovių sriuba
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Šalta daržovių sriuba
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Gaspačas
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Šaltibarščiai
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Šalta obuolių sriuba
-
Saldi sriuba
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Šalta sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Saldi obuolių sriuba
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
Šaltibarščiai kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kefyras,
1 litras -
Pasukos,
0.5 litro -
Burokėliai, marinuoti,
1 litras -
Kiaušiniai, kietai virti,
5 vienetai -
Agurotis,
1 vienetas -
Špinatai,
100 gramų -
Salotos, lapai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į didelį dubenį supilam kefyrą ir pasukas. Supilam burokėlius su visus skysčiu. Dedame smulkintą agurką ir kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Valgove su virtomis bulvėmis. Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...