Raudongūžių kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
| 1 stiklinė | slyvos (džiovintos) |
| 1 vienetas | kopūstai (raudongūžis) |
| 3 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 0.5 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pusėje sultinio išverdami supjaustyti kopūstai, kitoje pusėje—supjaustytos bulvės. Išmirkytos slyvos išverdamos ir ištrinamos pro sietelį. Nulupta citrina supjaustoma. Svogūnai pakepinami riebaluose, sumaišomi su miltais, pakepinami. Viskas sudedama į sriubą, užvirinama, pagardinama druska bei cukrumi, pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Voveraičių sriuba
-
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Agurkinė
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Brokolių sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Vištienos sultinys
-
Sriuba su kukuliais
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Indiška sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
Raudongūžių kopūstų sriuba
Komentarai:
12
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Slyvos, džiovintos,
1 stiklinė -
Kopūstai, raudongūžis,
1 vienetas -
Bulvės,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusėje sultinio išverdami supjaustyti kopūstai, kitoje pusėje—supjaustytos bulvės. Išmirkytos slyvos išverdamos ir ištrinamos pro sietelį. Nulupta citrina supjaustoma. Svogūnai pakepinami riebaluose, sumaišomi su miltais, pakepinami. Viskas sudedama į sriubą, užvirinama, pagardinama druska bei cukrumi, pipirais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
