
Raudongūžių kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 stiklinė | slyvos (džiovintos) |
1 vienetas | kopūstai (raudongūžis) |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
0.5 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pusėje sultinio išverdami supjaustyti kopūstai, kitoje pusėje—supjaustytos bulvės. Išmirkytos slyvos išverdamos ir ištrinamos pro sietelį. Nulupta citrina supjaustoma. Svogūnai pakepinami riebaluose, sumaišomi su miltais, pakepinami. Viskas sudedama į sriubą, užvirinama, pagardinama druska bei cukrumi, pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Trinta sriuba su salierais
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Voveraičių sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Suomiška žuvienė
-
Agurklės sriuba
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Austrių sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Šamienė
-
Vištienos sultinys
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
Raudongūžių kopūstų sriuba
Komentarai:
12
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Slyvos, džiovintos,
1 stiklinė -
Kopūstai, raudongūžis,
1 vienetas -
Bulvės,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusėje sultinio išverdami supjaustyti kopūstai, kitoje pusėje—supjaustytos bulvės. Išmirkytos slyvos išverdamos ir ištrinamos pro sietelį. Nulupta citrina supjaustoma. Svogūnai pakepinami riebaluose, sumaišomi su miltais, pakepinami. Viskas sudedama į sriubą, užvirinama, pagardinama druska bei cukrumi, pipirais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...