
Porų sriuba su dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | bulvių |
100 gramų | dešrelės |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Čalopas
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Burokėlių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Charčio sriuba
-
Braškynė
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
-
Pupelių sriuba su daržovėmis
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Lašišos sriuba
-
Sriuba "Korėja"
-
Kamų sriuba
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Porų sriuba su dešrelėmis
-
Šamų sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
Porų sriuba su dešrelėmis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Poras,
1 vienetas -
Bulvės,
4 vienetai -
Dešrelės,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Taukai (kiaulių)
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...