
Porų sriuba su dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | bulvių |
100 gramų | dešrelės |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Grybų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Saldi sriuba
-
Bananų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Kamų sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Aguonpienis
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriubytė
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Koldūnų sriuba
Porų sriuba su dešrelėmis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Poras,
1 vienetas -
Bulvės,
4 vienetai -
Dešrelės,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Taukai (kiaulių)
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...