
Porų sriuba su dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | bulvių |
100 gramų | dešrelės |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldi makaronų sriuba
-
Vasariška sriuba
-
Pomidorų sriuba su faršu
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Cukinijų sriuba
-
Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Alaus sriuba
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Bananų sulčių sriuba
-
Vyšnių ledinė sriuba
Porų sriuba su dešrelėmis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Poras,
1 vienetas -
Bulvės,
4 vienetai -
Dešrelės,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Taukai (kiaulių)
- Druska
Gaminimo eiga:
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...