
Porų sriuba su dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | bulvių |
100 gramų | dešrelės |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Svogūnų sriuba
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Šamų sriuba
-
Bananų sulčių sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Krevečių sriuba
-
Agurklės sriuba
-
Maltos mėsos ir porų sriuba
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Makaronų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Pupelių sriuba
Porų sriuba su dešrelėmis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Poras,
1 vienetas -
Bulvės,
4 vienetai -
Dešrelės,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Taukai (kiaulių)
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...