
Porų sriuba su dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | bulvių |
100 gramų | dešrelės |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta daržovių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Moliūgų sriuba
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Šaltibarščiai
-
Svogūnų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Ukrainietiški barščiai
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Pieniška grikių sriuba
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Vengriška šaltsriubė
-
Maitiška bulvienė su širdimi
Porų sriuba su dešrelėmis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Poras,
1 vienetas -
Bulvės,
4 vienetai -
Dešrelės,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Taukai (kiaulių)
- Druska
Gaminimo eiga:
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...