
Porų sriuba su dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | bulvių |
100 gramų | dešrelės |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Sriuba "Korėja"
-
Saldi sriuba
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Makaronų sriuba su daržovėmis
-
Agurkinė sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Alaus sriuba
-
Grybų sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Moliūgų sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
Porų sriuba su dešrelėmis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Poras,
1 vienetas -
Bulvės,
4 vienetai -
Dešrelės,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Taukai (kiaulių)
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...