
Porų sriuba su dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | bulvių |
100 gramų | dešrelės |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Saldi sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Voveraičių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Obuolių sulčių sriuba
Porų sriuba su dešrelėmis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Poras,
1 vienetas -
Bulvės,
4 vienetai -
Dešrelės,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Taukai (kiaulių)
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...