Pomidorus nuplauti, užpilti actu ir palikti 6 val. Nukošti.
Actą užvirinti su cukrumi ir prieskoniais.
Porcijomis dėti pomidorus, pavirti apie 1 min., išgriebti ir dėti į stiklainius.
Marinatą virti apie 3 min. ir užpilti pomidorus.
Stiklainius užsukti.

Marinuoti pomidorai su imbieru
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | pomidorai (žali, maži) |
375 mililitrai | acto (balto vyno) |
šiek tiek | imbieras (šaknis) |
0.5 kilogramo | cukrus |
0.5 vieneto | cinamonas (lazdelė) |
4 vienetai | gvazdikėliai |
100 mililitrų | citrinų sultys |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Erškėtrožių uogienė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Svarainiai cukruje
-
Sūdytos žaliuokės
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Cukinijų užkandis
-
Konservuotos rūgštynės
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Sūdyti grybai
-
Marinuotos paprikos
-
Pomidorai su želatina
-
Marinuota cukinija
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Marinuoti grybai
-
Baklažanų salotos
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Sūdyti agurkai
-
Marinuoti agurkai
Marinuoti pomidorai su imbieru
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai, žali, maži,
1 kilogramas -
Actas, balto vyno,
375 mililitrai - Imbieras, šaknis
-
Cukrus,
0.5 kilogramo -
Cinamonas, lazdelė,
0.5 vieneto -
Gvazdikėliai,
4 vienetai -
Citrinų sultys,
100 mililitrų - Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplauti, užpilti actu ir palikti 6 val. Nukošti.
Actą užvirinti su cukrumi ir prieskoniais.
Porcijomis dėti pomidorus, pavirti apie 1 min., išgriebti ir dėti į stiklainius.
Marinatą virti apie 3 min. ir užpilti pomidorus.
Stiklainius užsukti.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Loreta
2018-07-27 12:16
Nesamonė
-
LiKa
2017-07-22 21:33
Jei desi visa šakni imbiero negalesi nei i burna paimt del aitrumo...nu idomiai cia....ir cukraus net puskilis....
-
Rasa
2016-09-11 12:30
Nu die brangus, kiek imbiero, pagal skoni, megsti intensyvesnį skoni dek daugiau. Švelnesnį, dėk apie 2 cm imbiero. Aukštoji matematika.
-
Alyte
2016-06-11 13:55
Da negirdėjau kad actu uzpilineja
-
as
2014-08-11 17:35
Kiek imbiero rasykit prasau tiksliau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...