
Marinuoti burokeliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 kilogramai | burokėliai |
0.5 litro | vanduo |
7 valgomieji šaukštai | acto |
2 valgomieji šaukštai | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
10 vienetų | pipirai |
3 vienetai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Burokėlius išvirti, nulupti ir sutarkuoti.
2.
Tarkuotus burokėlius dėti į puodą, pilti vandenį, actą, cukrų, druską, pipirus ir lauro lapus. Kaitinti, kol užvirs ir pavirti 5 minutės. Sudėti į stiklainius ir sandariai užsukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Grybai svieste
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Vasara stiklainyje
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Rauginti agurkėliai
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Agurkų mišrainė
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Konservuoti baravykai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Baklažanų salotos
Marinuoti burokeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Burokėliai,
3 kilogramai -
Vanduo,
0.5 litro -
Actas,
7 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai,
10 vienetų -
Lauro lapai,
3 vienetai
Gaminimo eiga:
Burokėlius išvirti, nulupti ir sutarkuoti.
Tarkuotus burokėlius dėti į puodą, pilti vandenį, actą, cukrų, druską, pipirus ir lauro lapus. Kaitinti, kol užvirs ir pavirti 5 minutės. Sudėti į stiklainius ir sandariai užsukti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...