Padažas yra aštrus, tad kas nemėgstate aštriai čili pipirų galite dėti mažiau.
Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles. Pomidorus be odelių ir čili pipirus supjaustyti kubeliais.
Česnaką sutrinti arba supjaustyti labai smulkiai.
Pomidorus išmaišyti su čili pipirais, imbieru, česnaku, cukrumi, actu ir vynu.
Pakaitinti padažą ant ugnies (vis pamaišant) apie 15-20 min.
Laikyti stiklainyje.
Padažas išsilaiko gana ilgai. Jei laikysite šaldytuve, naudoti galėsite iki 2 mėnesių.

Pomidorų ir čili padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
500 gramų | pomidorai (gerai išnokę) |
šiek tiek | imbieras (šaknies 4-5 cm, kapota) |
4 vienetai | aitriosios paprikos (pipirai) |
150 gramų | cukrus |
120 mililitrų | acto |
120 mililitrų | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Marinuoti agurkai
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Sūdyti pomidorai
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Svarainiai cukruje
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Konservuoti baravykai
-
Sveikas lečo be acto
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Kiauliena drebučiuose
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Vasara stiklainyje
Pomidorų ir čili padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Pomidorai, gerai išnokę,
500 gramų - Imbieras, šaknies 4-5 cm, kapota
-
Aitrioji paprika, pipirai,
4 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Actas,
120 mililitrų -
Raudonas vynas,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažas yra aštrus, tad kas nemėgstate aštriai čili pipirų galite dėti mažiau.
Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles. Pomidorus be odelių ir čili pipirus supjaustyti kubeliais.
Česnaką sutrinti arba supjaustyti labai smulkiai.
Pomidorus išmaišyti su čili pipirais, imbieru, česnaku, cukrumi, actu ir vynu.
Pakaitinti padažą ant ugnies (vis pamaišant) apie 15-20 min.
Laikyti stiklainyje.
Padažas išsilaiko gana ilgai. Jei laikysite šaldytuve, naudoti galėsite iki 2 mėnesių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Laima
2016-08-31 13:33
O TAI NEREIKIA DRUSKOS?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...