4 skiltelės | česnakas |
500 gramų | pomidorai (gerai išnokę) |
šiek tiek | imbieras (šaknies 4-5 cm, kapota) |
4 vienetai | aitriosios paprikos (pipirai) |
150 gramų | cukrus |
120 mililitrų | acto |
120 mililitrų | raudonas vynas |
Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles. Pomidorus be odelių ir čili pipirus supjaustyti kubeliais.
Česnaką sutrinti arba supjaustyti labai smulkiai.
Pomidorus išmaišyti su čili pipirais, imbieru, česnaku, cukrumi, actu ir vynu.
Pakaitinti padažą ant ugnies (vis pamaišant) apie 15-20 min.
Laikyti stiklainyje.
Padažas išsilaiko gana ilgai. Jei laikysite šaldytuve, naudoti galėsite iki 2 mėnesių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuota agurkų mišrainė
- Marinuoti burokeliai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Marinuoti kopūstai su daržovėmis
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Marinuota paprika su medumi
- Rauginti agurkai
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Konservuoti pomidorai
- Marinuoti agurkai
- Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
- Rauginti agurkėliai
- Marinuoti grybai
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Marinuoti agrastai
- Marinuoti kiaušiniai
- Aštrūs rauginti agurkai
- Erškėtrožių uogienė
Pomidorų ir čili padažas
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Pomidorai, gerai išnokę,
500 gramų - Imbieras, šaknies 4-5 cm, kapota
-
Aitrioji paprika, pipirai,
4 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Actas,
120 mililitrų -
Raudonas vynas,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažas yra aštrus, tad kas nemėgstate aštriai čili pipirų galite dėti mažiau.
Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles. Pomidorus be odelių ir čili pipirus supjaustyti kubeliais.
Česnaką sutrinti arba supjaustyti labai smulkiai.
Pomidorus išmaišyti su čili pipirais, imbieru, česnaku, cukrumi, actu ir vynu.
Pakaitinti padažą ant ugnies (vis pamaišant) apie 15-20 min.
Laikyti stiklainyje.
Padažas išsilaiko gana ilgai. Jei laikysite šaldytuve, naudoti galėsite iki 2 mėnesių.
Komentarai (3)
-
Laima
2016-08-31 13:33
O TAI NEREIKIA DRUSKOS?