Padažas yra aštrus, tad kas nemėgstate aštriai čili pipirų galite dėti mažiau.
Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles. Pomidorus be odelių ir čili pipirus supjaustyti kubeliais.
Česnaką sutrinti arba supjaustyti labai smulkiai.
Pomidorus išmaišyti su čili pipirais, imbieru, česnaku, cukrumi, actu ir vynu.
Pakaitinti padažą ant ugnies (vis pamaišant) apie 15-20 min.
Laikyti stiklainyje.
Padažas išsilaiko gana ilgai. Jei laikysite šaldytuve, naudoti galėsite iki 2 mėnesių.

Pomidorų ir čili padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
500 gramų | pomidorai (gerai išnokę) |
šiek tiek | imbieras (šaknies 4-5 cm, kapota) |
4 vienetai | aitriosios paprikos (pipirai) |
150 gramų | cukrus |
120 mililitrų | acto |
120 mililitrų | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Marinuoti grybai
-
Konservuoti baravykai
-
Konservuoti grybai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Marinuoti agurkai
-
Marinuotos paprikos
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Grybai svieste
-
Marinuoti agurkai
-
Rauginti agurkėliai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Rūgštynės žiemai
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Marinuotos vyšnios
-
Marinuoti agurkai
-
Baklažanų salotos
-
Svarainiai cukruje
-
Marinuoti grybai žiemai
Pomidorų ir čili padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Pomidorai, gerai išnokę,
500 gramų - Imbieras, šaknies 4-5 cm, kapota
-
Aitrioji paprika, pipirai,
4 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Actas,
120 mililitrų -
Raudonas vynas,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažas yra aštrus, tad kas nemėgstate aštriai čili pipirų galite dėti mažiau.
Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles. Pomidorus be odelių ir čili pipirus supjaustyti kubeliais.
Česnaką sutrinti arba supjaustyti labai smulkiai.
Pomidorus išmaišyti su čili pipirais, imbieru, česnaku, cukrumi, actu ir vynu.
Pakaitinti padažą ant ugnies (vis pamaišant) apie 15-20 min.
Laikyti stiklainyje.
Padažas išsilaiko gana ilgai. Jei laikysite šaldytuve, naudoti galėsite iki 2 mėnesių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Laima
2016-08-31 13:33
O TAI NEREIKIA DRUSKOS?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...