Pomidorai, apkepti su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 6 vienetai | pomidorai |
| 0.8 stiklinės | grybai (virti) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 0.3 stiklinės | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
| 3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Apkepo indas ištepamas sviestu, pabarstomas džiūvėsėliais, dedama eilė griežinėliais supjaustytų pomidorų, apibarstytų druska, pipirais, virtais sukapotais pakepintais grybais, svogūnais, tarkuotu sūriu, džiūvėsėliais. Viską susluoksniavus, užpilami su pienu išplakti kiaušiniai. Ant viršaus užberiama tarkuoto sūrio ir palaistoma sviesto. Apkepama orkaitėje. Tiekiama tame pačiame inde, kuriame kepė, pabarstyti petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Bulvių patiekalas
-
Falafeliai
-
Apkeptos daržovės
-
Įdarytos cukinijos
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kopūstų maltiniai
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Kukurūzų apkepas
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Įdaryti svogūnai
-
Įdaryti griežčiai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Moliūgų blynai
-
Lietuviški čenakai
Pomidorai, apkepti su sūriu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
6 vienetai -
Grybai, virti,
4/5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Pienas,
1/3 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apkepo indas ištepamas sviestu, pabarstomas džiūvėsėliais, dedama eilė griežinėliais supjaustytų pomidorų, apibarstytų druska, pipirais, virtais sukapotais pakepintais grybais, svogūnais, tarkuotu sūriu, džiūvėsėliais. Viską susluoksniavus, užpilami su pienu išplakti kiaušiniai. Ant viršaus užberiama tarkuoto sūrio ir palaistoma sviesto. Apkepama orkaitėje. Tiekiama tame pačiame inde, kuriame kepė, pabarstyti petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
