350 gramų | migdolai |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | paprika (malta) |
šiek tiek | druska |
Pastabos:
Paruošimo laikas tik 10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greitas užkandis
- Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Įdaryti obuoliai
- Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
- Pievagrybiai grietinės padaže
- Silkė su daržovėmis
- Kiaušinių ir svogūnų „košė“
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Blynelių ir lašišos užkandėlė
- Lavašo suktinukai
- Kiaušinių krepšeliai
- Seniai besmegeniai
- Įdaryti pomidorai
- Brokoliai tešloje
- Keptos krevetės
- Gaspadoriaus užkanda
- Duona su sūriu
- Varškės sūris su kmynais
- Įdaryti pievagrybiai
Pikantiški migdolai
- Paruošimo laikas:
-
Migdolai,
350 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Paprika, malta
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliejų įkaitiname keptuvėje ir maišydami jame pakepiname migdolus. Išgriebiame, suberiame ant popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų riebalų perteklių. Ataušusius migdolus suberiame į indą su dangteliu, apibarstome paprika, druska. Indą uždarome ir gerai pakratome ir padedame šaltai. Prieš tiekiant suberiame į lėkštelę, dar kartą apibarstome paprika.
Pastabos:
Paruošimo laikas tik 10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją.
Užkandis prie alaus paruoštas!