Aliejų įkaitiname keptuvėje ir maišydami jame pakepiname migdolus. Išgriebiame, suberiame ant popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų riebalų perteklių. Ataušusius migdolus suberiame į indą su dangteliu, apibarstome paprika, druska. Indą uždarome ir gerai pakratome ir padedame šaltai. Prieš tiekiant suberiame į lėkštelę, dar kartą apibarstome paprika.
Pastabos:
Paruošimo laikas tik 10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją.
Užkandis prie alaus paruoštas!

Pikantiški migdolai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
350 gramų | migdolai |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | paprika (malta) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti moliūgai
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Pica
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Bulvių pyragėliai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Helovyno voriukai
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Įdaryti agurkėliai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Džiovinti kopūstai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Kepti kiaušiniai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Omleto keksiukai
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Skrebučiai mažajam smaližiui
Pikantiški migdolai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Migdolai,
350 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Paprika, malta
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų įkaitiname keptuvėje ir maišydami jame pakepiname migdolus. Išgriebiame, suberiame ant popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų riebalų perteklių. Ataušusius migdolus suberiame į indą su dangteliu, apibarstome paprika, druska. Indą uždarome ir gerai pakratome ir padedame šaltai. Prieš tiekiant suberiame į lėkštelę, dar kartą apibarstome paprika.
Pastabos:
Paruošimo laikas tik 10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...