Varškės kamuolėliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | varškė |
| 100 gramų | sviestas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | paprika (milteliai) |
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės |
| 2 valgomieji šaukštai | sezamas (sėklos) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
2.
Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.
3.
Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai traskuciai
-
Paprikų valtelės
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Šokoladinės braškės
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Vėrinukai
-
Cukinijų užkanda
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Omletas su sūriu
-
Sumuštinukai
-
Sūrio lazdelės
-
Sūrio lazdelės
-
Varškės kamuolėliai
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Įdaryti krepšeliai
-
Naminė pica su faršu
Varškės kamuolėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Sezamas, sėklos,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.
Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
