Varškės kamuolėliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | varškė |
| 100 gramų | sviestas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | paprika (milteliai) |
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės |
| 2 valgomieji šaukštai | sezamas (sėklos) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
2.
Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.
3.
Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Kibinai
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Keptos krevetės
-
Silkės užkandėlė
-
Bulvių kamuoliukai
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Vabaliukai
-
Dešriukai
-
Įdarytas agurotis
-
Vėrinukai
-
Sumuštinukai su silke
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Pomidorų užkandėlė
-
Suši su lašiša
-
Virtas vyniotinis
-
Čeburėkai
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Lašišos vėrinukai
Varškės kamuolėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Sezamas, sėklos,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.
Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
