
Varškės kamuolėliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | varškė |
100 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | paprika (milteliai) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | sezamas (sėklos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
2.
Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.
3.
Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Uždara pica
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Ispanijos omletas
-
Silkė su morkomis
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Lašišos sumuštinukai
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Vėrinukai
-
Ežiukai
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Gurmaniški kepti persikai
Varškės kamuolėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Sezamas, sėklos,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.
Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...