
Varškės kamuolėliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | varškė |
100 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | paprika (milteliai) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | sezamas (sėklos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
2.
Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.
3.
Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Lavašo suktinukai
-
Brokoliai tešloje
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Kepenėlių tortas
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Vištos spurgos
-
Duonos riekutės tešloje
-
Silkė pataluose
-
Vabaliukai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Pievagrybių garnyras
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Švediški vėžiai
-
Greitai užraugti agurkai
Varškės kamuolėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Sezamas, sėklos,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.
Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...