
700 gramų | vištienos filė |
30 gramų | želatina (sausa) |
1 valgomasis šaukštas | paprika (saldžioji, malta) |
3 skiltelės | česnakas |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai (malti) |
2 žiupsneliai | druska |
1 gūželė | žalumynų |
Gerai išmaišykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Farširuota lydeka
-
Sūrio rutuliukai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Žuvies tortas
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Baklažanų suktinukai
-
Silkės užkandėlė
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Krekerių užkandėlė
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Užkandis su silke stiklinėje
Vištienos vyniotinis "Marmuras"

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Vištienos filė,
700 gramų -
Želatina, sausa,
30 gramų -
Paprika, saldžioji, malta,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Juodieji pipirai, malti,
2 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Žalumynai,
1 gūželė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištiena supjaustome smulkiais gabaliukais.
Pridedame pjaustytų česnakų, paprikos, petražolių, krapų, pipirų, druskos, dedame sausą želatinos.
Gerai išmaišykite.Sudedame į kepimo rankovę, sandariai uždarome. Rankovę įdedame į kepimo indą (kuo rankovė sandariau gulės inde, tuo bus gražesnis vyniotinis). Kepame 50 minučių orkaitėje (temperatūra apie 180-200°C).
Išimame iš orkaitės ir atvėsiname.
Dedame į šaldytuvą nakčiai. Į šaldytuvą reikia dėti kartu su kepimo rankove bei su kepimo forma.
Ryte išimame ir supjaustome.
Komentarai (7)
-
as
2015-04-02 14:56
taip galima ir i pieno pokeli bet manau geriau pries tai i maiseli
-
as
2015-04-02 14:55
darau jjau nepirma karta, galima ir blauzdeles apipjjauti irgi tinka dar abrikosu dadaeti,taip reikia sausa zelatina vistiena duoda sultis ir jos susimaiso su zelatina l.skanu
-
as
2014-12-20 18:41
drauge sake,kad galima deti i tuscia pieno pokeli pastatyty i orkaite ir kepti .Tada ir forma isilaiko
-
Regina
2014-03-29 22:20
grazi isvaizda ir skonis geras