Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 3 vienetai | pomidorai |
| 1 saujelė | alyvuogių (juodos) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
| 4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | balzaminis actas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai (juodi) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
2.
Batoną paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
3.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, pipirais, actu ir šlakeliu aliejaus.
4.
Viską dėti ant batono riekelių. Ant jų uždėti dar po keletą alyvuogių riekelių.
5.
Labai tinkamas receptas skaniems ir lengviems vasaros pusryčiams ar vakarienei.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Silkė su saulėgražomis
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Velykinės morkytės
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Čeburekai su grybais
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Suši gaminimas
-
Pievagrybių garnyras
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Sūrios lazdelės
-
Omletas su kumpiu
-
Grybukai po sniegu
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Užkandukai
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Alyvuogės, juodos,
1 saujelė -
Česnakas,
2 skiltelės -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Balzaminis actas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai, juodi,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
Batoną paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, pipirais, actu ir šlakeliu aliejaus.
Viską dėti ant batono riekelių. Ant jų uždėti dar po keletą alyvuogių riekelių.
Labai tinkamas receptas skaniems ir lengviems vasaros pusryčiams ar vakarienei.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
