
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | vištiena (rūkyta) |
2 vienetai | pomidorai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
1 vienetas | lavašas (didelis) |
1 gūželė | salotos |
1 saujelė | sūris (kietasis, tarkuotas) |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną susmulkinti (tinka rūkyta vištienos šlaunelė ar vištienos vyniotinis), sumaišyti su smulkiai pjaustytais pomidorais, majonezu ir sūriu, pagardinti pipirais.
2.
Lavašą iškloti salotų lapais ir togiai paskirstyti įdarą. Lavašą susukti ir bent porai valandų dėti į šaldytuvą.
3.
Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Farširuota lydeka
-
Kepenėlių tortas
-
Sūri širdelė
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Silkė su morkomis
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Įdaryti pomidorai
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Vištiena drebučiuose
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, rūkyta,
200 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Majonezas, VILNIUS,
3 valgomieji šaukštai -
Lavašas, didelis,
1 vienetas -
Salotos,
1 gūželė -
Sūris, kietasis, tarkuotas,
1 saujelė - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną susmulkinti (tinka rūkyta vištienos šlaunelė ar vištienos vyniotinis), sumaišyti su smulkiai pjaustytais pomidorais, majonezu ir sūriu, pagardinti pipirais.
Lavašą iškloti salotų lapais ir togiai paskirstyti įdarą. Lavašą susukti ir bent porai valandų dėti į šaldytuvą.
Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Aš
2016-07-31 17:39
Ausra - taip manau reikia kepti, kaip kitaip viskas sušils, paprasčiausiai nepaminėta, logiška ? :)
-
Ausra
2015-05-05 14:24
nuotraukoje parodytas pasilydes suris, tai ji reikia kepti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...