Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 200 gramų | vištiena (rūkyta) |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
| 1 vienetas | lavašas (didelis) |
| 1 gūželė | salotos |
| 1 saujelė | sūris (kietasis, tarkuotas) |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną susmulkinti (tinka rūkyta vištienos šlaunelė ar vištienos vyniotinis), sumaišyti su smulkiai pjaustytais pomidorais, majonezu ir sūriu, pagardinti pipirais.
2.
Lavašą iškloti salotų lapais ir togiai paskirstyti įdarą. Lavašą susukti ir bent porai valandų dėti į šaldytuvą.
3.
Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški krepšeliai
-
Suši
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Silkė su daržovėmis
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Helovyno užkandžiai
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Įdarytų paprikų užkandis
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, rūkyta,
200 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Majonezas, VILNIUS,
3 valgomieji šaukštai -
Lavašas, didelis,
1 vienetas -
Salotos,
1 gūželė -
Sūris, kietasis, tarkuotas,
1 saujelė - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną susmulkinti (tinka rūkyta vištienos šlaunelė ar vištienos vyniotinis), sumaišyti su smulkiai pjaustytais pomidorais, majonezu ir sūriu, pagardinti pipirais.
Lavašą iškloti salotų lapais ir togiai paskirstyti įdarą. Lavašą susukti ir bent porai valandų dėti į šaldytuvą.
Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Aš
2016-07-31 17:39
Ausra - taip manau reikia kepti, kaip kitaip viskas sušils, paprasčiausiai nepaminėta, logiška ? :)
-
Ausra
2015-05-05 14:24
nuotraukoje parodytas pasilydes suris, tai ji reikia kepti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
