Švediški vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | krapai |
| 15 vienetų | vėžiai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
| 2 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Žiemos skanumynas
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Silkė su salotomis
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Įdaryti pomidorai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Sūrio ritinukai
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Pikantiškos sraigės
-
Silkės užkandėlė
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
Švediški vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krapai,
100 gramų -
Vėžiai,
15 vienetų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
