Švediški vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | krapai |
15 vienetų | vėžiai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos vyniotinis
- Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
- Lašišos bokšteliai
- Pomidorų užkandėlė
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Omletas su sūriu
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Kepti moliūgai
- Spalvingi iešmeliai
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Naminiai kebabai su vištiena
- Silkė pataluose
- Pica su jūros gėrybėmis
- Kiaušiniai - laiveliai
- Braškės šokolade
- Kamuoliukai su slyvomis
- Pikantiškos sraigės
- Užkandėlė „Fantazija“
- Aštrūs antienos kukuliukai
Švediški vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krapai,
100 gramų -
Vėžiai,
15 vienetų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...