
Švediški vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | krapai |
15 vienetų | vėžiai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Omletas su riešutais
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Pingviniukai
-
Vištienos vyniotinis
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Bananų pica
-
Šokoladinės vynuogės
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Kalmaras vyno padaže
-
Sūri širdelė
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Mėsos duona
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Čeburėkai
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Helovyno voriukai
Švediški vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krapai,
100 gramų -
Vėžiai,
15 vienetų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...