Švediški vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | krapai |
| 15 vienetų | vėžiai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
| 2 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas sūris
-
Liežuvio užkandėlė
-
Farširuota lydeka
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Įdarytos bandelės
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Šaltiena
-
Cukinijų gardėsis
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Paprikų laiveliai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Keptos bulvės
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Kiaušiniai su arbata
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Lašišos rafaelo
Švediški vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krapai,
100 gramų -
Vėžiai,
15 vienetų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
