
Švediški vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | krapai |
15 vienetų | vėžiai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Kiaušinis avokade
-
Silkutė su cinamonu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Keptų paprikų užkandis
-
Kepenelių vyniotinis
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Meilės pica su Spelta
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Silkė su plakta grietine
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Skanūs vafliai su įdaru
Švediški vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krapai,
100 gramų -
Vėžiai,
15 vienetų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...