
Švediški vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | krapai |
15 vienetų | vėžiai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Bulvių košės kroketai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Užtepėlė
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Kepenų paštetas
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Silkė su burokėliais
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Sūrio lazdelės
-
Silkės užkandėlė
-
Helovyno voriukai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Lašišos rafaelo
Švediški vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krapai,
100 gramų -
Vėžiai,
15 vienetų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...