
Lavašo sumuštiniai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | lavašas |
1 pakelis | varškė |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
150 gramų | lašiša (rūkyta arba sūdyta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Varškę, grietinę, truputį druskos, trintą česnaką, smulkintus krapus sudėti į dubenį ir gerai išmaišyti, varškę pamaigyti, jog būtų kuo panašesnė į kreminę masę. Mase iškloti lavašą, tolygiu sluoksniu sudėti lašišos gabaliukus ir susukti vyniotinį. Vyniotinį suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie valandą laiko. Tada išvynioti, supjaustyti ir patiekti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Silkės užtepėlė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Farširuota lydeka
-
Grybukai po sniegu
-
Užtepėlė su krabais
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Vištienos tortas
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Kumpio suktinukai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Silkės užkandelė
Lavašo sumuštiniai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Lavašas,
1 vienetas -
Varškė,
1 pakelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Krapai
-
Lašiša, rūkyta arba sūdyta,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę, grietinę, truputį druskos, trintą česnaką, smulkintus krapus sudėti į dubenį ir gerai išmaišyti, varškę pamaigyti, jog būtų kuo panašesnė į kreminę masę. Mase iškloti lavašą, tolygiu sluoksniu sudėti lašišos gabaliukus ir susukti vyniotinį. Vyniotinį suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie valandą laiko. Tada išvynioti, supjaustyti ir patiekti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ineta
2014-05-23 14:20
pabandziau ir as. tik dadejau spinatu lapeliu :) siulyciau druskos visai nedeti. labai skanu. geras receptas
-
Liuda
2014-05-22 18:05
Atrodo skaniai,tikrai bandysiu pagaminti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...