
Lavašo sumuštiniai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | lavašas |
1 pakelis | varškė |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
150 gramų | lašiša (rūkyta arba sūdyta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Varškę, grietinę, truputį druskos, trintą česnaką, smulkintus krapus sudėti į dubenį ir gerai išmaišyti, varškę pamaigyti, jog būtų kuo panašesnė į kreminę masę. Mase iškloti lavašą, tolygiu sluoksniu sudėti lašišos gabaliukus ir susukti vyniotinį. Vyniotinį suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie valandą laiko. Tada išvynioti, supjaustyti ir patiekti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinis kelmas
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Silkių vyniotiniai
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Grybai krepšeliuose
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Skanūs sumuštiniai
-
Silkė su svogunais marinate
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
Lavašo sumuštiniai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Lavašas,
1 vienetas -
Varškė,
1 pakelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Krapai
-
Lašiša, rūkyta arba sūdyta,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę, grietinę, truputį druskos, trintą česnaką, smulkintus krapus sudėti į dubenį ir gerai išmaišyti, varškę pamaigyti, jog būtų kuo panašesnė į kreminę masę. Mase iškloti lavašą, tolygiu sluoksniu sudėti lašišos gabaliukus ir susukti vyniotinį. Vyniotinį suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie valandą laiko. Tada išvynioti, supjaustyti ir patiekti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ineta
2014-05-23 14:20
pabandziau ir as. tik dadejau spinatu lapeliu :) siulyciau druskos visai nedeti. labai skanu. geras receptas
-
Liuda
2014-05-22 18:05
Atrodo skaniai,tikrai bandysiu pagaminti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...