
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 gramų | sūris (gorgonzolos) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 stiklinės | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | kriaušės |
125 gramai | mocarela sūris |
50 gramų | parmezano sūris |
0.5 vieneto | citrinos |
Suminkome tešlą, suformuojame iš jos rutulį, suvyniojame į drėgną rankšluostėlį ir paliekame 15 minučių.
Tuomet iškočiojame ploną apvalų lakštą ir įtiesiame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Mocarela sūrį supjaustome plonais griežinėliais ir sudedame ant lakšto.
Kriaušę nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas ir supjaustome plonais griežinėliais. Apšlakstome citrinos sultimis ir išdėliojame ant tešlos.
Parmezaną sutarkuojame, suberiame ant picos ir kepame 220 laipsnių karštumo orkaitėje, apie 12 min.
Ištraukiame, apibarstome smulkinta gorgonzola ir dar 5 min. pašauname į orkaitę.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių pudingas
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Kepta aštri menkė
-
Kiaušinienė su varške
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Prancūziški kotletai
-
Holishki (balandėliai)
-
Karališkieji kotletai
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
-
Kalakutiena su medumi
-
Ryžių rizotas
-
Aštrūs sparneliai
-
Greitas varškės apkepas
-
Troškintas lynas
Pica su kriaušėmis

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Sūris, gorgonzolos,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
2 stiklinės -
Alyvuogių aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kriaušės,
1 vienetas -
Mocarela sūris,
125 gramai -
Parmezano sūris,
50 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus sumaišome su druska, kiaušinius sumaišome su šiltu pienu ir aliejumi bei supilame į miltų mišinį.
Suminkome tešlą, suformuojame iš jos rutulį, suvyniojame į drėgną rankšluostėlį ir paliekame 15 minučių.
Tuomet iškočiojame ploną apvalų lakštą ir įtiesiame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Mocarela sūrį supjaustome plonais griežinėliais ir sudedame ant lakšto.
Kriaušę nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas ir supjaustome plonais griežinėliais. Apšlakstome citrinos sultimis ir išdėliojame ant tešlos.
Parmezaną sutarkuojame, suberiame ant picos ir kepame 220 laipsnių karštumo orkaitėje, apie 12 min.
Ištraukiame, apibarstome smulkinta gorgonzola ir dar 5 min. pašauname į orkaitę.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
kepeja
2012-12-02 13:21
visiska nesamone su tuo pagrindu ...
-
Li
2011-10-09 14:33
Nezinau kaip is dviejų stiklinių miltų ir dviejų pieno suninkinti tešlą ir suformuoti rutulį ??!!