
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 gramų | sūris (gorgonzolos) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 stiklinės | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | kriaušės |
125 gramai | mocarela sūris |
50 gramų | parmezano sūris |
0.5 vieneto | citrinos |
Suminkome tešlą, suformuojame iš jos rutulį, suvyniojame į drėgną rankšluostėlį ir paliekame 15 minučių.
Tuomet iškočiojame ploną apvalų lakštą ir įtiesiame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Mocarela sūrį supjaustome plonais griežinėliais ir sudedame ant lakšto.
Kriaušę nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas ir supjaustome plonais griežinėliais. Apšlakstome citrinos sultimis ir išdėliojame ant tešlos.
Parmezaną sutarkuojame, suberiame ant picos ir kepame 220 laipsnių karštumo orkaitėje, apie 12 min.
Ištraukiame, apibarstome smulkinta gorgonzola ir dar 5 min. pašauname į orkaitę.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Dešrelių pynė
-
Netikras zuikis tešloje
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Įdaryti makaronai
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Žuvis su cukinija
-
Šutintas upėtakis
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Vištienos filė šašlykai
-
Omleto vyniotinis su rūkyta karka
-
Paprikų laiveliai
-
Sprandinės kepsnys
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Kepti cukinijų griežinėliai
Pica su kriaušėmis

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Sūris, gorgonzolos,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
2 stiklinės -
Alyvuogių aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kriaušės,
1 vienetas -
Mocarela sūris,
125 gramai -
Parmezano sūris,
50 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus sumaišome su druska, kiaušinius sumaišome su šiltu pienu ir aliejumi bei supilame į miltų mišinį.
Suminkome tešlą, suformuojame iš jos rutulį, suvyniojame į drėgną rankšluostėlį ir paliekame 15 minučių.
Tuomet iškočiojame ploną apvalų lakštą ir įtiesiame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Mocarela sūrį supjaustome plonais griežinėliais ir sudedame ant lakšto.
Kriaušę nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas ir supjaustome plonais griežinėliais. Apšlakstome citrinos sultimis ir išdėliojame ant tešlos.
Parmezaną sutarkuojame, suberiame ant picos ir kepame 220 laipsnių karštumo orkaitėje, apie 12 min.
Ištraukiame, apibarstome smulkinta gorgonzola ir dar 5 min. pašauname į orkaitę.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
kepeja
2012-12-02 13:21
visiska nesamone su tuo pagrindu ...
-
Li
2011-10-09 14:33
Nezinau kaip is dviejų stiklinių miltų ir dviejų pieno suninkinti tešlą ir suformuoti rutulį ??!!