250 gramų | grietinė |
250 gramų | sviestas |
5 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | cukrus |
5 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Medaus duona
- Velykinis pyragas
- Trupiniuotis
- Morenginis tortas su žemės riešutais
- Moliūgo ir obuolių pyragas
- Pyragaičiai su obuoliais
- Gardučiai keksiukai
- Spelta duona su sėklomis
- Sūrio ir svogūnų pyragas
- Žagarėliai
- Obuolių pyragas
- Kūčiukai
- Pyragas „Sniegas“
- Tartaletės su vaisiais
- Sausainiai su šokoladu
- Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
- Braziliškas keksas
- Kefyro keksiukai su moliūgais
- Tiramisu tortukas
- Sausainiai macarons
Paprastas obuolių pyragas
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
250 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Obuoliai,
10 vienetų - Cukrus
-
Cinamonas,
5 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą ištirpinti. Kai atvės, įmaišyti grietinę, dėti po vieną kiaušinius, o galiausiai- miltus. Į tešlą jokiais būdais nedėti cukraus, nes obuoliai ir taip bus per skanūs ir saldūs. :) Kai tešla bus paruošta ir iš jos bus galima padaryti vieną didelį blyną, jį dedame į skardą ir plonai pasklaidome po ją visą, bet jos nepalikti storais "kalnai", o ir sieneles, ir pagrindą sulyginkite, viršuj palikite truputį tešlos. Tada ant pagrindo dedame obuolius, sumaišytus su cukrumi ir cinamonu. Iškočiokime likusį gabaliuką, supjaustykime plonom juostelėm ir dėkime ant viršaus. Kepame 200 C orkaitėje, kol paviršius paruduos. Pabarstykit pudra ir mėgaukitės.
Komentarai (2)
-
Rūta
2015-11-08 13:53
gaila, produktus sugadinau, išverčiau į šiukšlių dėžę. Tokio dar niekada nebuvau iškepusi.