Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
AUTORIUS:
Irvyda
Porcijų skaičius: 25
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Labai lengvai paruošiami, skanūs sausainiai. Galima sakyti, sveikuoliški sausainiai. Labai lengvai paruošiami, skanūs sausainiai. Galima sakyti, sveikuoliški sausainiai. Irvyda
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
200 gramų saulėgrąžos
200 gramų avižinių dribsnių
200 gramų kepinių margarino
100 gramų žemės riešutai
100 gramų miltai
100 gramų cukrus
2 vienetai kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Saulėgrąžas ir riešutus truputį pakepinti keptuvėje. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, saulėgrąžomis ir riešutais.
2.
Kepinių margariną ištiname su cukrumi ir kiaušiniais. Tuomet sausus produktus beriame į sviesto ir kiaušinių masę. Viską išmaišome.
3.
Formuojame norimo dydžio sausainius ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 25
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Labai lengvai paruošiami, skanūs sausainiai. Galima sakyti, sveikuoliški sausainiai. Irvyda
Gaminimo eiga:
  1. Saulėgrąžas ir riešutus truputį pakepinti keptuvėje. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, saulėgrąžomis ir riešutais.

  2. Kepinių margariną ištiname su cukrumi ir kiaušiniais. Tuomet sausus produktus beriame į sviesto ir kiaušinių masę. Viską išmaišome.

  3. Formuojame norimo dydžio sausainius ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių.

Receptą atsiuntė Irvyda
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų