
250 mililitrų | vanduo |
50 gramų | sviestas |
25 mililitrai | saulėgrąžų aliejus |
500 gramų | miltai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškiniai keksiukai
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Papajaus pyragėliai
-
Mascarponės keksiukai
-
Citrinų pudingas
-
Aguoniniai pyragėliai
-
Keksai su morkomis
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Varškės spurgos
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Morengai su šokoladu
-
Žagarėliai
-
Spurgos
-
Karamelinės lazdelės
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Varškės spurgos
-
Lengvai padaromi purūs žagarėliai
Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vanduo,
250 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
25 mililitrai -
Miltai,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vandenį atšaldykite šaldytuve (galite naudoti ir ledo vandenį). Į vandenį supilkite aliejų, actą ir išmaišykite.
Palaipsniui suberkite miltus ir minkykite tešlą 8 - 10 minučių. Padalinkite tešlą į 3 plonus lygius lakštus.
Ištirpinkite sviestą ir , pertepdami juo, sudėkite vienas ant kito tešlos lakštus.
Supjaustykite lakštus 8 - 10 cm kvadratėliais, dėkite norimo įdaro ir kepkite orkaitėje, kol gražiai apskrus. Prieš kepant, pyragėlius aptepkite kiaušinių plakiniu, pabarstykite tinkamais prieskoniais.
Komentarai (6)
-
ela
2017-03-03 14:38
Taip, nenurodytas acto kiekis, nenurodyta orkaites temperatura , kiek laiko kepti. Pyrageliai nuotraukoje graziai atrodo, ingredientai prieinami visiems, bet isties, norisi konkretumo.
-
ausra
2015-08-27 00:21
Tokie neissamus receptai neturetu but publikuojami...
-
ztt
2015-08-26 15:22
O kiek to acto,?