Orkaitę įkaitiname iki 190°C temp., pasiruošiam kepimo formą, kurioje kepsime. Kepimo formą ištiesiame kepimo popieriumi.
Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tai teks jį truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje.
Florentinai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 skardinė | kondensuotas pienas |
| 200 gramų | vaisiai (džiovinti (razinos, spanguolės, cukatos)) |
| 100 gramų | dribsnių (šokoladiniai) |
| šiek tiek | saulėgrąžos |
| šiek tiek | sezamas (sėklos) |
| 150 gramų | kukurūzų dribsniai |
| šiek tiek | riešutai (įvairūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Visus ingredientus sudedame į dubenį, užpilame kondensuotą pieną, sumaišome. Masė taps klampi, bet dribsniai nepaskęs kondensuotame piene.
3.
Gautą masę pilame į paruoštą skardą. Kepame apie 15 - 30 min. Kai florentinai atvės, gražiai juos supjaustome.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdinė eglutė
-
Traškūs šokoladiniai sausainiai
-
Trapieji spelta sausainiukai
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
-
Šokoladiniai sausainukai
-
Tinginys tarp aguonų
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
-
Sausainiai spalvoti
-
Austriški kalėdiniai sausainukai
-
Gardūs kokosiniai sausainiukai
-
Songoko sausainiai
-
Avižiniai sausainiai
-
Sausainiai su obuoliais
-
Žagarėliai “Gėlytės”
-
„Torketti“
-
Sausainiai su muskato riešutu
-
Imbieriniai sausainiai
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Sausainiai su migdolais
Florentinai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Vaisiai, džiovinti (razinos, spanguolės, cukatos),
200 gramų -
Dribsniai, šokoladiniai,
100 gramų - Saulėgrąžos
- Sezamas, sėklos
-
Kukurūzų dribsniai,
150 gramų - Riešutai, įvairūs
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitiname iki 190°C temp., pasiruošiam kepimo formą, kurioje kepsime. Kepimo formą ištiesiame kepimo popieriumi.
Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tai teks jį truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje.Visus ingredientus sudedame į dubenį, užpilame kondensuotą pieną, sumaišome. Masė taps klampi, bet dribsniai nepaskęs kondensuotame piene.
Gautą masę pilame į paruoštą skardą. Kepame apie 15 - 30 min. Kai florentinai atvės, gražiai juos supjaustome.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
