Šokoladinis keksas su kriaušėmis
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
100 gramų šokoladas
2 vienetai kriaušės
200 gramų sviestas (arba margarinas)
175 gramai cukrus
150 gramų miltai
100 gramų krakmolas
3 vienetai kiaušiniai
2 pakeliai vanilinis cukrus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
1 žiupsnelis cinamonas
1 vienetas citrinų sultys
1 žiupsnelis cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir cinamonu.
Plakinį pilti ant kambario temperatūros sviesto ir viską tolygiai išsukti.
Sumaišyti miltus ir krakmolą su kepimo milteliais ir suberti į tešlą.
Galiausiai įtarkuoti šokoladą ir sudėti nuluptas kubeliais pjaustytas kriaušes.
2.
Suversti tešlą į riebalais išteptą skardą ir kepti iki 180 laipsnių orkaitėje apie valandą.
Atvėsusį keksą pabarstyti milteliniu cukrumi. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladinis keksas su kriaušėmis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir cinamonu.
    Plakinį pilti ant kambario temperatūros sviesto ir viską tolygiai išsukti.
    Sumaišyti miltus ir krakmolą su kepimo milteliais ir suberti į tešlą.
    Galiausiai įtarkuoti šokoladą ir sudėti nuluptas kubeliais pjaustytas kriaušes.

  2. Suversti tešlą į riebalais išteptą skardą ir kepti iki 180 laipsnių orkaitėje apie valandą.
    Atvėsusį keksą pabarstyti milteliniu cukrumi. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų