
Saldžios juostelės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | tešla (sluoksniuota ) |
10 vienetų | sausainiai |
180 gramų | sviestas |
0.5 skardinės | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlą atšildyti ir supjaustyti 3 cm storio juostelėmis. Sudėti į kepimo skardą, išklota kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
2.
Išlydyti sviestą ir sumaišyti su sutirštintu pienu. Sausainius sutrupinti.
3.
Atvėsusius sausainius pamirkyti gautoje masėje ir apvolioti sausainių trupiniuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Imbieriniai sausainiai
-
Seniai besmegeniai
-
Žiemos skanumynas
-
Sausainiai su obuoliais
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Dribsnių sausainiai
-
Aguoniniai sausainėliai
-
„Paršiukai“
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Žaliosios eglutės
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Graikinių riešutų sausainiai
-
Amerikietiški sausainiai
-
Sausainiai su varške
-
Orandžiniai keksiukai
-
Plikyti sausainiai
-
Sausainiai
-
Kūčiukai (šlyžikai)
Saldžios juostelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla, sluoksniuota ,
1 pakelis -
Sausainiai,
10 vienetų -
Sviestas,
180 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti ir supjaustyti 3 cm storio juostelėmis. Sudėti į kepimo skardą, išklota kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Išlydyti sviestą ir sumaišyti su sutirštintu pienu. Sausainius sutrupinti.
Atvėsusius sausainius pamirkyti gautoje masėje ir apvolioti sausainių trupiniuose.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...