Saldžios juostelės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 pakelis | tešla (sluoksniuota ) |
| 10 vienetų | sausainiai |
| 180 gramų | sviestas |
| 0.5 skardinės | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlą atšildyti ir supjaustyti 3 cm storio juostelėmis. Sudėti į kepimo skardą, išklota kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
2.
Išlydyti sviestą ir sumaišyti su sutirštintu pienu. Sausainius sutrupinti.
3.
Atvėsusius sausainius pamirkyti gautoje masėje ir apvolioti sausainių trupiniuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltijos pyragėliai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Sausainiai
-
Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
-
Krekeriai
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Moliūginiai meduoliai
-
Amerikietiški sausainiai
-
Seniai besmegeniai
-
Sausainiai su baltojo šokolado gabaliukais
-
Kalėdiniai meduoliai
-
Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
-
Šventiniai sausainiai
-
Žiemos skanumynas
-
Sausainiai "paršiukai"
-
Trapūs ryžių miltų sausainiai
-
Trapūs sausainiai
-
Sausainiai su džiovintais ananasais
-
Sausainiai su riešutais
-
Morenginiai sausainiai
Saldžios juostelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla, sluoksniuota ,
1 pakelis -
Sausainiai,
10 vienetų -
Sviestas,
180 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti ir supjaustyti 3 cm storio juostelėmis. Sudėti į kepimo skardą, išklota kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Išlydyti sviestą ir sumaišyti su sutirštintu pienu. Sausainius sutrupinti.
Atvėsusius sausainius pamirkyti gautoje masėje ir apvolioti sausainių trupiniuose.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
