
Saldžios juostelės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | tešla (sluoksniuota ) |
10 vienetų | sausainiai |
180 gramų | sviestas |
0.5 skardinės | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlą atšildyti ir supjaustyti 3 cm storio juostelėmis. Sudėti į kepimo skardą, išklota kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
2.
Išlydyti sviestą ir sumaišyti su sutirštintu pienu. Sausainius sutrupinti.
3.
Atvėsusius sausainius pamirkyti gautoje masėje ir apvolioti sausainių trupiniuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Rudeniniai grybukai
-
Sausainiai
-
Trapūs ryžių miltų sausainiai
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Sausainukai su cinamonu
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Sausainiai "Riešutiniai"
-
Grybukai
-
Sausainiai su baltuoju ir juoduoju šokoladu
-
Skanūs sausainėliai
-
Aguoniniai sausainiai
-
Paprasti sausainukai
-
Minkšti juodojo šokolado sausainiai
-
Arbatiniai sausainiai
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Sezamo sausainiai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Baltijos pyragėliai
-
Imbieriniai sausainukai
Saldžios juostelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla, sluoksniuota ,
1 pakelis -
Sausainiai,
10 vienetų -
Sviestas,
180 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti ir supjaustyti 3 cm storio juostelėmis. Sudėti į kepimo skardą, išklota kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Išlydyti sviestą ir sumaišyti su sutirštintu pienu. Sausainius sutrupinti.
Atvėsusius sausainius pamirkyti gautoje masėje ir apvolioti sausainių trupiniuose.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...