Išplakiau kiaušinius su žiupsneliu druskos ir cukrumi.
Grietinę išmaišiau su soda ir sudėjau į kiaušinių masę. Išmaišiau.
Subėriau miltus ir imbiero miltelius. Tešlą išminkiau.
Stalą pabarsčiau miltais ir iškočiojau tešlą.
Su butelio (5lt vandens butelio) kamšteliu išspaudžiau iš tešlos apvalius sausainius.
Orkaitę įkaitinau iki 180 laipsnių.
Kepiau apie 15-20 minučių.

Imbieriniai sausainiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grietinė |
300 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
šiek tiek | druska |
70 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (nepilnas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Kūčiukai
-
Sausainiai macarons
-
Plikyti sausainiai
-
Sausainiai su mandarinais ir avietėmis
-
Kokosiniai sausainiai
-
Sausainiai
-
Paprasti Ingos sausainukai
-
Persikiniai sausainiai su kokosu
-
Riešutinės širdelės
-
Imbieriniai sausainiai
-
Skanūs sausainėliai
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Mini sausainėliai
-
Songoko sausainiai
-
Austriški kalėdiniai sausainukai
-
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
-
Žagarėliai “Gėlytės”
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Sausainukai su cinamonu
Imbieriniai sausainiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Cukrus,
70 gramų -
Imbieras, nepilnas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakiau kiaušinius su žiupsneliu druskos ir cukrumi.
Grietinę išmaišiau su soda ir sudėjau į kiaušinių masę. Išmaišiau.
Subėriau miltus ir imbiero miltelius. Tešlą išminkiau.
Stalą pabarsčiau miltais ir iškočiojau tešlą.
Su butelio (5lt vandens butelio) kamšteliu išspaudžiau iš tešlos apvalius sausainius.
Orkaitę įkaitinau iki 180 laipsnių.
Kepiau apie 15-20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...