Padažas su krienais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | krienai (tarkuoti) |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Uogų padažas blynams
- Padažas – marinatas
- Sūrio padažas
- Kmynų padažas žuvies patiekalams
- Žaliasis vištienos paštetas
- Guacamole
- Vištų kepenėlių paštetas
- Sojų paštetas
- Padažas su avokadu
- Medaus padažas
- Sojų padažo dažinys
- Spanguolių padažas
- Arvydo naminis majonezas
- Pikantiškas padažas
- Padažas keptai mėsai
- Raudonasis padažas
- Mango padažas
- Sūrio Fondiu gaminimas
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Imbiero sirupas
Padažas su krienais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Krienai, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...