Obuolių ir aviečių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | obuoliai (didelių) |
200 gramų | aviečių |
3 vienetai | kiaušiniai |
0.25 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (minkšto) |
0.5 stiklinės | pienas |
1 stiklinė | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nulupame žievę obuoliams, perpjauname į keturias dalis, išimame sėklas. Supjaustome skiltelemis kuo ploniau (naudojau daržovių pjaustyklę). Užpilam citrinos sulčių ir permaišom.
2.
Kitame inde sumaišome kiaušinius, cukrų ir sviestą, tada beriam miltus ir kepimo miltelius, permaišom. Supilam pieną ir cinamoną, dar kartą permaišom.
3.
Gautą miltų masę pilam ant pjaustytų obuolių, atsargiai permaišom. Pusę tešlos sudedam į kepimo skardą ant viršaus vienu sluoksniu paskirstom avietes, sukrečiam likusius obuolius.
4.
Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Velykinė boba
- Obuolių pyragas
- Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
- Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
- Vištienos pyragas su grybais
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Obuolių pyragas su varške ir karamele
- Pyragas „Sniego senis“
- Vyniotinis su aguonomis
- Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
- Šokoladinis keksas
- Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
- Duona pagal Angelę
- Apelsininis pyragas
- Sūrio plokštainis su gervuogėmis
- Vaflinis pyragas
- Obuolių apkepas
- Pyragas su aguonomis ir razinomis
- Tiramisu
- Pyragas su obuoliais
Obuolių ir aviečių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Obuoliai, didelių,
6 vienetai -
Avietės,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1/4 stiklinės -
Sviestas, minkšto,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Miltai,
1 stiklinė -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lina
Gaminimo eiga:
Nulupame žievę obuoliams, perpjauname į keturias dalis, išimame sėklas. Supjaustome skiltelemis kuo ploniau (naudojau daržovių pjaustyklę). Užpilam citrinos sulčių ir permaišom.
Kitame inde sumaišome kiaušinius, cukrų ir sviestą, tada beriam miltus ir kepimo miltelius, permaišom. Supilam pieną ir cinamoną, dar kartą permaišom.
Gautą miltų masę pilam ant pjaustytų obuolių, atsargiai permaišom. Pusę tešlos sudedam į kepimo skardą ant viršaus vienu sluoksniu paskirstom avietes, sukrečiam likusius obuolius.
Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...