Obuolių ir aviečių pyragas
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Greit paruošiamas skanėstas, laukiant netikėtų svečių! Greit paruošiamas skanėstas, laukiant netikėtų svečių! Lina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai obuoliai (didelių)
200 gramų aviečių
3 vienetai kiaušiniai
0.25 stiklinės cukrus
2 valgomieji šaukštai sviestas (minkšto)
0.5 stiklinės pienas
1 stiklinė miltai
2 arbatiniai šaukšteliai cinamonas
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nulupame žievę obuoliams, perpjauname į keturias dalis, išimame sėklas. Supjaustome skiltelemis kuo ploniau (naudojau daržovių pjaustyklę). Užpilam citrinos sulčių ir permaišom.
2.
Kitame inde sumaišome kiaušinius, cukrų ir sviestą, tada beriam miltus ir kepimo miltelius, permaišom. Supilam pieną ir cinamoną, dar kartą permaišom.
3.
Gautą miltų masę pilam ant pjaustytų obuolių, atsargiai permaišom. Pusę tešlos sudedam į kepimo skardą ant viršaus vienu sluoksniu paskirstom avietes, sukrečiam likusius obuolius.
4.
Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių ir aviečių pyragas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Greit paruošiamas skanėstas, laukiant netikėtų svečių! Lina
Gaminimo eiga:
  1. Nulupame žievę obuoliams, perpjauname į keturias dalis, išimame sėklas. Supjaustome skiltelemis kuo ploniau (naudojau daržovių pjaustyklę). Užpilam citrinos sulčių ir permaišom.

  2. Kitame inde sumaišome kiaušinius, cukrų ir sviestą, tada beriam miltus ir kepimo miltelius, permaišom. Supilam pieną ir cinamoną, dar kartą permaišom.

  3. Gautą miltų masę pilam ant pjaustytų obuolių, atsargiai permaišom. Pusę tešlos sudedam į kepimo skardą ant viršaus vienu sluoksniu paskirstom avietes, sukrečiam likusius obuolius.

  4. Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min.

Receptą atsiuntė Lina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų