Moliūgų sriuba su baravykais
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
| 200 gramų | baravykai |
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
| 1 vienetas | poras |
| 400 gramų | moliūgai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 stiklinės | sultinys (pagal poreikį, gali būti daugiau) |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porą supjaustome griežinėliais, morką sutarkuojame burokine tarka, kepiname ant silpnos ugnies, kol įgaus gintarinį atspalvį. Tuomet sudedame smulkintą moliūgą, dar šiek tiek pakepiname. Užpilame verdančiu sultiniu, uždengiame dangtį ir troškiname (tol, kol suminkštės moliūgas). Kitoje keptuvėje kepiname grybus. Maždaug po 15 min. daržovės jau būna išvirusios. Viską sutriname. Sriuba jau paruošta, į kiekvieną sriubos lėkštę atskirai pridedame keptų grybų, sumaišytų su petražolėmis ir krapais. Pagardiname grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Sriuba su kukuliais
-
Šalta bulvių sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Firminė Žavintos žuvienė
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Trinta bulvienė
-
Greitoji sriubukė
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Lauko čili sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Vyšnių sriuba
Moliūgų sriuba su baravykais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Baravykai,
200 gramų -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Poras,
1 vienetas -
Moliūgai,
400 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Sultinys, pagal poreikį, gali būti daugiau,
2 stiklinės -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porą supjaustome griežinėliais, morką sutarkuojame burokine tarka, kepiname ant silpnos ugnies, kol įgaus gintarinį atspalvį. Tuomet sudedame smulkintą moliūgą, dar šiek tiek pakepiname. Užpilame verdančiu sultiniu, uždengiame dangtį ir troškiname (tol, kol suminkštės moliūgas). Kitoje keptuvėje kepiname grybus. Maždaug po 15 min. daržovės jau būna išvirusios. Viską sutriname. Sriuba jau paruošta, į kiekvieną sriubos lėkštę atskirai pridedame keptų grybų, sumaišytų su petražolėmis ir krapais. Pagardiname grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
