
Moliūgų sriuba su baravykais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
200 gramų | baravykai |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
1 vienetas | poras |
400 gramų | moliūgai |
1 vienetas | morkos |
2 stiklinės | sultinys (pagal poreikį, gali būti daugiau) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porą supjaustome griežinėliais, morką sutarkuojame burokine tarka, kepiname ant silpnos ugnies, kol įgaus gintarinį atspalvį. Tuomet sudedame smulkintą moliūgą, dar šiek tiek pakepiname. Užpilame verdančiu sultiniu, uždengiame dangtį ir troškiname (tol, kol suminkštės moliūgas). Kitoje keptuvėje kepiname grybus. Maždaug po 15 min. daržovės jau būna išvirusios. Viską sutriname. Sriuba jau paruošta, į kiekvieną sriubos lėkštę atskirai pridedame keptų grybų, sumaišytų su petražolėmis ir krapais. Pagardiname grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Brokolių sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Čili sriuba
-
Koldūnų sriuba
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Svogūnienė su aviena
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Obuolių sulčių sriuba
Moliūgų sriuba su baravykais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Baravykai,
200 gramų -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Poras,
1 vienetas -
Moliūgai,
400 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Sultinys, pagal poreikį, gali būti daugiau,
2 stiklinės -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porą supjaustome griežinėliais, morką sutarkuojame burokine tarka, kepiname ant silpnos ugnies, kol įgaus gintarinį atspalvį. Tuomet sudedame smulkintą moliūgą, dar šiek tiek pakepiname. Užpilame verdančiu sultiniu, uždengiame dangtį ir troškiname (tol, kol suminkštės moliūgas). Kitoje keptuvėje kepiname grybus. Maždaug po 15 min. daržovės jau būna išvirusios. Viską sutriname. Sriuba jau paruošta, į kiekvieną sriubos lėkštę atskirai pridedame keptų grybų, sumaišytų su petražolėmis ir krapais. Pagardiname grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...