Moliūgų sriuba su baravykais
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
| 200 gramų | baravykai |
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
| 1 vienetas | poras |
| 400 gramų | moliūgai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 stiklinės | sultinys (pagal poreikį, gali būti daugiau) |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porą supjaustome griežinėliais, morką sutarkuojame burokine tarka, kepiname ant silpnos ugnies, kol įgaus gintarinį atspalvį. Tuomet sudedame smulkintą moliūgą, dar šiek tiek pakepiname. Užpilame verdančiu sultiniu, uždengiame dangtį ir troškiname (tol, kol suminkštės moliūgas). Kitoje keptuvėje kepiname grybus. Maždaug po 15 min. daržovės jau būna išvirusios. Viską sutriname. Sriuba jau paruošta, į kiekvieną sriubos lėkštę atskirai pridedame keptų grybų, sumaišytų su petražolėmis ir krapais. Pagardiname grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Šamų sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Bulgariška sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Vaisių sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Vasaros sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Džiovintų grybų sriuba
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
Moliūgų sriuba su baravykais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Baravykai,
200 gramų -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Poras,
1 vienetas -
Moliūgai,
400 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Sultinys, pagal poreikį, gali būti daugiau,
2 stiklinės -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porą supjaustome griežinėliais, morką sutarkuojame burokine tarka, kepiname ant silpnos ugnies, kol įgaus gintarinį atspalvį. Tuomet sudedame smulkintą moliūgą, dar šiek tiek pakepiname. Užpilame verdančiu sultiniu, uždengiame dangtį ir troškiname (tol, kol suminkštės moliūgas). Kitoje keptuvėje kepiname grybus. Maždaug po 15 min. daržovės jau būna išvirusios. Viską sutriname. Sriuba jau paruošta, į kiekvieną sriubos lėkštę atskirai pridedame keptų grybų, sumaišytų su petražolėmis ir krapais. Pagardiname grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
