Danijos virtuvė
Tešlai:
280 g miltų
2 kiaušinio tryniai
2 kiaušiniai
20 g krakmolo
5 g druskos
2 šaukštai vandens
50 g rapsų aliejaus
Gaminimas:
Mėsos kukuliams skirtus produktus sumaišome ir mažu šaukštu suformuojame rutuliukus.
Mikučių tešlos paruošimas: kiaušinius išplakame su aliejum ir druska, supilame vandenį, suberiame krakmolą ir miltus, išminkome tešlą. Iš tešlos formuojame rutuliukus. Į verdantį dedame sultinį, įberiame smulkintasi morkas,užviriname. Sudedame į sriubą tešlos ir mėsos rutuliukus ir dar paverdame apie 10 min. Sriubą pagardiname druska bei prieskoniais. Patiekiame su grietine.

Mėsos kukulaičių ir mikučių sriuba
INGREDIENTAI:
200 gramų | kiaulienos faršas |
200 gramų | jautienos faršas |
150 mililitrų | vanduo |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 vienetas | svogūnai (smulkintas) |
300 gramų | kvietiniai miltai |
30 gramų | krakmolas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lauko čili sriuba
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
-
Špinatų sriuba
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Lauros šaltibarščiai
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Porų sriuba su dešrelėmis
-
Ukrainietiška selianka
-
Paprasta pievagrybių sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Avižienė su grybais
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Rūgšynių sriuba
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Ukrainietiški barščiai
-
Šaltibarščiai
-
Sriuba su kukuliais
-
Trinta aguročių sriuba
Mėsos kukulaičių ir mikučių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulienos faršas,
200 gramų -
Jautienos faršas,
200 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Svogūnai, smulkintas,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Krakmolas,
30 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Morkos,
2 vienetai -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Danijos virtuvė
Tešlai:
280 g miltų
2 kiaušinio tryniai
2 kiaušiniai
20 g krakmolo
5 g druskos
2 šaukštai vandens
50 g rapsų aliejaus
Gaminimas:
Mėsos kukuliams skirtus produktus sumaišome ir mažu šaukštu suformuojame rutuliukus.
Mikučių tešlos paruošimas: kiaušinius išplakame su aliejum ir druska, supilame vandenį, suberiame krakmolą ir miltus, išminkome tešlą. Iš tešlos formuojame rutuliukus. Į verdantį dedame sultinį, įberiame smulkintasi morkas,užviriname. Sudedame į sriubą tešlos ir mėsos rutuliukus ir dar paverdame apie 10 min. Sriubą pagardiname druska bei prieskoniais. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...