Šalta geltonų pomidorų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 800 mililitrų | sultinys (vištienos, geriau konservuotas) |
| 680 gramų | pomidorai (slyvinis, supjaustytas, be sėklų) |
| 1 vienetas | paprika (geltona, pjaustyta) |
| 4 skiltelės | česnakas (laiškai, švieži) |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| 1 vienetas | pomidorai (slyvinis, supjaustytas, be sėklų) |
| šiek tiek | česnakas (laiškai, švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į virtuvinį kombainą arba mikserį sudėkite pusę sultinio, geltonų pomidorų, paprikos, česnako ir svogūno. Uždenkite ir maišykite iki vientisos masės. Pakartokite tai su likusiais produktais. Supilkite sriubą į dubenį. Uždenkite ar padėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms (iki 24 valandų). Perpilkite į uždaromą butelį. Sudėkite kubeliais supjaustytą slyvinį pomidorą į nedidelį uždaromą indą; vežkite šaldiklyje. Jei naudosite česnako laiškus, sudėkite juos į uždaromą plastikinį maišelį. Patiekdami supilkite sriubą į dubenėlius ar puodelius; paberkite supjaustytą pomidorą ir, jei norite, česnako laiškus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta daržovių sriuba
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Šalta sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Labai skani braškių sriuba
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Kefyras su česnaku
-
Šalta daržovių sriubytė
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Obuolių sriuba
Šalta geltonų pomidorų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, vištienos, geriau konservuotas,
800 mililitrų -
Pomidorai, slyvinis, supjaustytas, be sėklų,
680 gramų -
Paprika, geltona, pjaustyta,
1 vienetas -
Česnakas, laiškai, švieži,
4 skiltelės -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorai, slyvinis, supjaustytas, be sėklų,
1 vienetas - Česnakas, laiškai, švieži
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į virtuvinį kombainą arba mikserį sudėkite pusę sultinio, geltonų pomidorų, paprikos, česnako ir svogūno. Uždenkite ir maišykite iki vientisos masės. Pakartokite tai su likusiais produktais. Supilkite sriubą į dubenį. Uždenkite ar padėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms (iki 24 valandų). Perpilkite į uždaromą butelį. Sudėkite kubeliais supjaustytą slyvinį pomidorą į nedidelį uždaromą indą; vežkite šaldiklyje. Jei naudosite česnako laiškus, sudėkite juos į uždaromą plastikinį maišelį. Patiekdami supilkite sriubą į dubenėlius ar puodelius; paberkite supjaustytą pomidorą ir, jei norite, česnako laiškus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
