
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
50 gramų | kiaulienos šoninė |
50 gramų | svogūnai |
120 gramų | pupelės (konservuotos, nuvarvintos) |
100 gramų | nacho kukurūzų traškučiai |
1 valgomasis šaukštas | aitriosios paprikos |
200 gramų | santa maria taco padažo |
20 vienetų | putpelės kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai (grūsti) |
šiek tiek | laiškiniai česnakai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Šoninės gabalėlius paskrudinkite, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos. Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią tyrelę.
2.
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
3.
Kiaušinius pakepkite iš vienos pusės.
4.
Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.
PATARIMAS! Galite pabandyti ir su aitriųjų paprikų milteliais.
PATARIMAS! Galite pabandyti ir su aitriųjų paprikų milteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Žvynabudės muštiniai
-
Įdaryti agurkėliai
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Greitai užraugti agurkai
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Baltoji trobelė
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Silkė su svogūniukais
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Kiaulienos šoninė,
50 gramų -
Svogūnai,
50 gramų -
Pupelės, konservuotos, nuvarvintos,
120 gramų -
NACHO kukurūzų traškučiai,
100 gramų -
Aitrioji paprika,
1 valgomasis šaukštas -
SANTA MARIA TACO padažo,
200 gramų -
Putpelės kiaušiniai,
20 vienetų - Juodieji pipirai, grūsti
- Laiškiniai česnakai
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šoninės gabalėlius paskrudinkite, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos. Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią tyrelę.
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Kiaušinius pakepkite iš vienos pusės.
Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.
PATARIMAS! Galite pabandyti ir su aitriųjų paprikų milteliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...