
Pavasarinis silkės užkandis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | silkių filė ( filė (nesūri)) |
0.075 gramo | poras |
1 vienetas | obuoliai ((vidutinio dydžio)) |
2 vienetai | agurkų ( marinuoti (nedideli)) |
120 gramų | jogurtas ( natūralus) |
120 gramų | grietinė (30% riebumo) |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 žiupsnelis | pipirai (malti ) |
1 žiupsnelis | krapai (smulkinti ) |
2 žiupsneliai | petražolės ( smulkintos) |
1 saujelė | žirniai (žali ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Silkės filė supjaustyti gabalėliais. Porą supjaustyti žiedeliais. Obuolį supjaustyti į keturias dalis ir išimti sėklalizdžius. 3 obuolio dalis nulupti, 1 palikti nenuluptą. Nuluptas obuolio dalis supjaustyti plonomis skiltelėmis. Marinuotus agurkus supjaustyti plonais griežinėliais. Grietinę su jogurtu suplakti, pagardinti citrinų sultimis, krapais ir pipirais. Tada įmaišyti obuolių skilteles, porų žiedelius ir agurkų griežinėlius. Griežinėliais supjaustytus kiaušinius išdėlioti lėkštės pakraščiuose. Silkės filė sudėti į lėkštės vidurį ir apipilti grietinės ir jogurto padažu. Papuošti nelupto obuolio skiltelėmis, marinuotų agurkų griežinėliais, petražolėmis ir žaliais žirniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Valentino sumuštinukai
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Duonos "suši"
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Silkės užkandėlė
-
Skanios "Bačkutės"
-
Silkės užkandelė
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Salotos ananase
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Kiškienos paštetas
-
Padažas su avokadais
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
Pavasarinis silkės užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Silkių filė, filė (nesūri),
200 gramų -
Poras,
1/10 gramo -
Obuoliai, (vidutinio dydžio),
1 vienetas -
Agurkai, marinuoti (nedideli),
2 vienetai -
Jogurtas, natūralus,
120 gramų -
Grietinė, 30% riebumo,
120 gramų -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Pipirai, malti ,
1 žiupsnelis -
Krapai, smulkinti ,
1 žiupsnelis -
Petražolės, smulkintos,
2 žiupsneliai -
Žirniai, žali ,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustyti gabalėliais. Porą supjaustyti žiedeliais. Obuolį supjaustyti į keturias dalis ir išimti sėklalizdžius. 3 obuolio dalis nulupti, 1 palikti nenuluptą. Nuluptas obuolio dalis supjaustyti plonomis skiltelėmis. Marinuotus agurkus supjaustyti plonais griežinėliais. Grietinę su jogurtu suplakti, pagardinti citrinų sultimis, krapais ir pipirais. Tada įmaišyti obuolių skilteles, porų žiedelius ir agurkų griežinėlius. Griežinėliais supjaustytus kiaušinius išdėlioti lėkštės pakraščiuose. Silkės filė sudėti į lėkštės vidurį ir apipilti grietinės ir jogurto padažu. Papuošti nelupto obuolio skiltelėmis, marinuotų agurkų griežinėliais, petražolėmis ir žaliais žirniais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...