Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
AUTORIUS:
Santa Maria,
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
4 vienetai tortilija
1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
80 litrų žaliosios citrinos sultys (šviežiai spaustos)
1 valgomasis šaukštas aitriosios paprikos dribsnių
20 gūželių kalendra (šviežios)
0.5 arbatinio šaukštelio akmens druskos (malunėlyje)
šiek tiek druska
1 vienetas avokadų (pjaustytas kubeliais)
150 gramų kopūstai (savojiniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 6 minutes, kol gražiai paruduos.
2.
Sumaišykite prieskonius su žaliųjų citrinų sultimis ir kopūsto juostelėmis. Gautą masę suspauskite rankomis, įdėkite avokadų, sūrio ir palaukite apie 15 - 20 minučių. Patiekdami sudėkite paruoštą masę ant tortilijų gabalėlių ir papuoškite aitriųjų paprikų dribsniais bei trupintu fetos sūriu.

Patarimas. Jei nenorite aštriai, vietoje aitriųjų paprikų dribsnių naudokite Santa Maria maltas paprikas!

Populiariausi receptai šią savaitę

Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 30
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 6 minutes, kol gražiai paruduos.

  2. Sumaišykite prieskonius su žaliųjų citrinų sultimis ir kopūsto juostelėmis. Gautą masę suspauskite rankomis, įdėkite avokadų, sūrio ir palaukite apie 15 - 20 minučių. Patiekdami sudėkite paruoštą masę ant tortilijų gabalėlių ir papuoškite aitriųjų paprikų dribsniais bei trupintu fetos sūriu.

    Patarimas. Jei nenorite aštriai, vietoje aitriųjų paprikų dribsnių naudokite Santa Maria maltas paprikas!

Receptą atsiuntė Santa Maria
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų