Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.

Šventinis kelmas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | kiauliena ((šonkauliai)) |
1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
1 saujelė | pievagrybiai (marinuoti) |
1 saujelė | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Olandiška silkė
-
Silkės užkandėlė
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Sultingas Kebabas
-
Sūrio lazdelės
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Žiemos skanumynas
-
Vištienos tortas
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
Šventinis kelmas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, (šonkauliai),
1 vienetas -
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Pievagrybiai, marinuoti,
1 saujelė -
Džiūvėsėliai,
1 saujelė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rasa
2017-10-16 12:23
Skanu,gražu ir puošia stalą
-
Aldona
2017-10-15 19:20
Kepu visada su jautienos šonkauliais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...