Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.
Šventinis kelmas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | kiauliena ((šonkauliai)) |
1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
1 saujelė | pievagrybiai (marinuoti) |
1 saujelė | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkių užkandėlė su kiviais
- Pingviniukai
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Karališkos krevetės paprastai
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
- Įdaryti avokadai
- Silkės pataluos vyniotinis
- Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Lašišos sumuštinukai
- Baklažanų suktinukai su šonine
- Padažas su avokadais
- Žavesio skaniausi sumuštinukai
- Šventinė kiaušinių užkandėlė
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Duonos "suši"
- Silkė su saulėgražomis
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
Šventinis kelmas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, (šonkauliai),
1 vienetas -
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Pievagrybiai, marinuoti,
1 saujelė -
Džiūvėsėliai,
1 saujelė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rasa
2017-10-16 12:23
Skanu,gražu ir puošia stalą
-
Aldona
2017-10-15 19:20
Kepu visada su jautienos šonkauliais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...