Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.
Šventinis kelmas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | kiauliena ((šonkauliai)) |
| 1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
| 1 saujelė | pievagrybiai (marinuoti) |
| 1 saujelė | džiūvėsėliai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Paprikų valtelės
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Pitos su grybais
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Silkės su citrina
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Silkės ruletai
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Skanūs sumuštiniai
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Užkanda "Braškės"
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
Šventinis kelmas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, (šonkauliai),
1 vienetas -
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Pievagrybiai, marinuoti,
1 saujelė -
Džiūvėsėliai,
1 saujelė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rasa
2017-10-16 12:23
Skanu,gražu ir puošia stalą
-
Aldona
2017-10-15 19:20
Kepu visada su jautienos šonkauliais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
