Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.
Šventinis kelmas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | kiauliena ((šonkauliai)) |
| 1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
| 1 saujelė | pievagrybiai (marinuoti) |
| 1 saujelė | džiūvėsėliai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinės vynuogės
-
Silkių bokšteliai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Suši
-
Traškus migdolų užkandis
-
Šaltiena
-
Grybukai po sniegu
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Silkė su saulėgražomis
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Užkandis su silke stiklinėje
Šventinis kelmas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, (šonkauliai),
1 vienetas -
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Pievagrybiai, marinuoti,
1 saujelė -
Džiūvėsėliai,
1 saujelė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rasa
2017-10-16 12:23
Skanu,gražu ir puošia stalą
-
Aldona
2017-10-15 19:20
Kepu visada su jautienos šonkauliais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
