
Šventiniai šaltienos drebučiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | vištienos filė (virta) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
šiek tiek | želatina (ištirpinta kiekyje nurodytame ant pakuotės) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 saujelė | žalumynų |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
1 saujelė | konservuoti žirneliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išvirtą mėsa supjaustykite gabaliukais, griežinėliais supjaustykite morkas, išilgai supjaustykite kiaušinius ir gražiai sudėkite į salotinę ar silkinę.
2.
Pusė litro karšto vandens ištirpinkite želatiną ir ataušinkite. Želatinos vandenį pagardinkite druska, pipirais bei išspauskite šiek tiek citrinos sulčių.
3.
Užpilkite želatinos vandeniu mėsą su daržovėmis, kiaušiniais. Baigiant stingti šaltienai, sudėkite petražolių ar kitų žalumynų šakeles, berkite konservuotus žirnelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Naminis varškės sūris
-
Velykų belaukiant
-
Greitai užraugti agurkai
-
Sumuštinukai su silke
-
Bandelės iš batono
-
Sultingas Kebabas
-
Silkė su morkomis
-
Mėsos duona
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Migdolinės pelytės
-
Rūkytas lynas
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Silkės su citrina
-
Lašišos bokšteliai
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Daržovės drebučiuose
-
Žuvies tortas
-
Šaltiena greitpuodyje
Šventiniai šaltienos drebučiai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė, virta,
1 vienetas -
Morkos, virtos,
2 vienetai - Želatina, ištirpinta kiekyje nurodytame ant pakuotės
-
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Žalumynai,
1 saujelė -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Konservuoti žirneliai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtą mėsa supjaustykite gabaliukais, griežinėliais supjaustykite morkas, išilgai supjaustykite kiaušinius ir gražiai sudėkite į salotinę ar silkinę.
Pusė litro karšto vandens ištirpinkite želatiną ir ataušinkite. Želatinos vandenį pagardinkite druska, pipirais bei išspauskite šiek tiek citrinos sulčių.
Užpilkite želatinos vandeniu mėsą su daržovėmis, kiaušiniais. Baigiant stingti šaltienai, sudėkite petražolių ar kitų žalumynų šakeles, berkite konservuotus žirnelius.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ilona
2016-12-05 17:37
O kam želatiną brinkinti vandenyje? Galima ir sultinyje, kuriame virė mėsa,tik reikia perkošti per tankų sietelį
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...