Šventiniai šaltienos drebučiai
AUTORIUS:
Vida
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas vištienos filė (virta)
2 vienetai morkos (virtos)
šiek tiek želatina (ištirpinta kiekyje nurodytame ant pakuotės)
2 vienetai kiaušiniai (virti)
1 saujelė žalumynų
0.5 arbatinio šaukštelio druska
0.5 arbatinio šaukštelio pipirai
1 saujelė konservuoti žirneliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išvirtą mėsa supjaustykite gabaliukais, griežinėliais supjaustykite morkas, išilgai supjaustykite kiaušinius ir gražiai sudėkite į salotinę ar silkinę.
2.
Pusė litro karšto vandens ištirpinkite želatiną ir ataušinkite. Želatinos vandenį pagardinkite druska, pipirais bei išspauskite šiek tiek citrinos sulčių.
3.
Užpilkite želatinos vandeniu mėsą su daržovėmis, kiaušiniais. Baigiant stingti šaltienai, sudėkite petražolių ar kitų žalumynų šakeles, berkite konservuotus žirnelius.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šventiniai šaltienos drebučiai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išvirtą mėsa supjaustykite gabaliukais, griežinėliais supjaustykite morkas, išilgai supjaustykite kiaušinius ir gražiai sudėkite į salotinę ar silkinę.

  2. Pusė litro karšto vandens ištirpinkite želatiną ir ataušinkite. Želatinos vandenį pagardinkite druska, pipirais bei išspauskite šiek tiek citrinos sulčių.

  3. Užpilkite želatinos vandeniu mėsą su daržovėmis, kiaušiniais. Baigiant stingti šaltienai, sudėkite petražolių ar kitų žalumynų šakeles, berkite konservuotus žirnelius.

Receptą atsiuntė Vida
Reklama:

Komentarai (1)


  • Ilona 2016-12-05 17:37

    O kam želatiną brinkinti vandenyje? Galima ir sultinyje, kuriame virė mėsa,tik reikia perkošti per tankų sietelį


Daugiau receptų